Zařízení pro pastování medu - 70 l - automat 400V Zařízení k pastování medu o objemu 50 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s precizním časovým spínačem, díky čemuž zcela automaticky pastuje med podle předem nastavených intervalů bez nutnosti vaší neustálé přítomnosti. Zajišťuje tak konzistentní kvalitu výsledného produktu při minimální námaze. Výkon míchadla 250 W, 380V. Automatická regulace s přesnými intervaly Profesionální provedení z kvalitní nerezové... Celý popis
Koupit za 25 320 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Zařízení k pastování Lysoň 400V obj. 70 l - autom.
Doprava:
499 Kč
25 320 Kč
Koupit za 25 320 Kč

Lysoň Zařízení pro pastování medu Lysoň 70 l 400V automat
Doprava:
99 Kč
25 320 Kč
Koupit za 25 320 Kč

Lysoň Zařízení k pastování Lysoň 400V obj. 70 l - autom.
Doprava:
99 Kč
25 320 Kč
Koupit za 25 320 Kč
Zařízení k pastování Lysoň 400V obj. 70 l - autom.
Doprava:
600 Kč
24 800 Kč
Koupit za 24 800 Kč

Lysoň Zařízení pro pastování medu 70 l 400V automat
Doprava:
100 Kč
24 800 Kč
Koupit za 24 800 Kč
Popis
Zařízení pro pastování medu - 70 l - automat 400V
Zařízení k pastování medu o objemu
50 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s precizním časovým
spínačem, díky čemuž zcela automaticky pastuje med podle předem nastavených intervalů bez nutnosti vaší neustálé přítomnosti. Zajišťuje tak konzistentní kvalitu výsledného produktu při minimální námaze.
Výkon míchadla 250 W, 380V.
Automatická regulace s přesnými intervaly
Profesionální provedení z kvalitní nerezové oceli
Čerstvý med po vytočení z pláství je krásně čirý a průhledný. Po
určitém časovém období však přirozeně zkrystalizuje, což je zcela normální proces. Ideální teplota pro optimální krystalizaci je
16-18 °C. Při vyšších teplotách okolního prostředí krystalizace probíhá výrazně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může negativně ovlivnit konzistenci a prodejnost vašeho medu.
Zahřátí medu nad teplotu 40 °C způsobí, že med opět ztekutí a krystaly se postupně rozpouštějí. Naše moderní pastovací
zařízení umožňuje řízenou a pozvolnou krystalizaci, aby med dosáhl ideální pastovité
konzistence, která je velmi podobná oblíbeným čokoládovým krémům pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
cyklické provzdušňování a pečlivě načasované občasné míchání po dobu několika dní, dokud med nedosáhne
požadované pastové konzistence, která je u zákazníků velmi oblíbená. Důležité provzdušňování se automaticky koná během každého cyklu míchání. Samotné míchání se
provádí několikrát denně po optimální dobu asi 10 až 15 minut. Pastování je ve své podstatě proces
systematického rozmělňování krystalků medu do té doby, než celá hmota dosáhne dokonalé pastové konzistence.
Pokročilá řídící jednotka pastovadla je přednastavená výrobcem a plně automaticky řídí veškerou činnost míchadla.
Nastavení intervalů pastování je optimalizováno a přednastaveno výrobcem na interval 15 minut aktivního míchání následovaný 1
hodinou klidové pauzy. Celkový počet pastovacích cyklů záleží...
Zařízení k pastování medu o objemu
50 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s precizním časovým
spínačem, díky čemuž zcela automaticky pastuje med podle předem nastavených intervalů bez nutnosti vaší neustálé přítomnosti. Zajišťuje tak konzistentní kvalitu výsledného produktu při minimální námaze.
Výkon míchadla 250 W, 380V.
Automatická regulace s přesnými intervaly
Profesionální provedení z kvalitní nerezové oceli
Čerstvý med po vytočení z pláství je krásně čirý a průhledný. Po
určitém časovém období však přirozeně zkrystalizuje, což je zcela normální proces. Ideální teplota pro optimální krystalizaci je
16-18 °C. Při vyšších teplotách okolního prostředí krystalizace probíhá výrazně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může negativně ovlivnit konzistenci a prodejnost vašeho medu.
Zahřátí medu nad teplotu 40 °C způsobí, že med opět ztekutí a krystaly se postupně rozpouštějí. Naše moderní pastovací
zařízení umožňuje řízenou a pozvolnou krystalizaci, aby med dosáhl ideální pastovité
konzistence, která je velmi podobná oblíbeným čokoládovým krémům pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
cyklické provzdušňování a pečlivě načasované občasné míchání po dobu několika dní, dokud med nedosáhne
požadované pastové konzistence, která je u zákazníků velmi oblíbená. Důležité provzdušňování se automaticky koná během každého cyklu míchání. Samotné míchání se
provádí několikrát denně po optimální dobu asi 10 až 15 minut. Pastování je ve své podstatě proces
systematického rozmělňování krystalků medu do té doby, než celá hmota dosáhne dokonalé pastové konzistence.
Pokročilá řídící jednotka pastovadla je přednastavená výrobcem a plně automaticky řídí veškerou činnost míchadla.
Nastavení intervalů pastování je optimalizováno a přednastaveno výrobcem na interval 15 minut aktivního míchání následovaný 1
hodinou klidové pauzy. Celkový počet pastovacích cyklů záleží...
Parametry
Výrobce | Lysoň |