Bellinda je raná odrůda salátových brambor, které vynikají svou vysokou kvalitou a je ideální pro pěstování v lokálních klimatických podmínkách. Pro získání optimálních výsledků preferuje Bellinda středně úrodné půdy, které jsou dobře zavlažované a bohaté na živiny. Je známá svou schopností udržet si kontinuální růst i při vysokých teplotách, díky tomu lze pěstovat v různorodých klimatických podmínkách. Brambory Bellinda jsou vhodné pro dlouhodobé skladování. BIO brambory jsou produktem ekologického... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Bellinda je raná odrůda salátových brambor, které vynikají svou vysokou kvalitou a je ideální pro pěstování v lokálních klimatických podmínkách.
Pro získání optimálních výsledků preferuje Bellinda středně úrodné půdy, které jsou dobře zavlažované a bohaté na živiny.
Je známá svou schopností udržet si kontinuální růst i při vysokých teplotách, díky tomu lze pěstovat v různorodých klimatických podmínkách. Brambory Bellinda jsou vhodné pro dlouhodobé skladování.
BIO brambory jsou produktem ekologického zemědělství, které byly vypěstovány dle platných norem EU.
Jak si vypěstovat brambory z hlízy?
Před výsadbou necháme hlízy předklíčit po dobu 2–3 týdnů na světlém místě s teplotou 12–16 °C.
Hlízy jsou připravené na vysazení v době, kdy jsou klíčky dlouhé 0,5–1,5 cm. Hloubka výsevu by měla být 4–6 cm.
Hlízy vysazujeme vcelku, případně nakrájené na více kousků s vlastním klíčkem.
Stanoviště preferuje slunečné nebo polostinné.
V případě hrozících mrazů hlízy zakryjeme netkanou textilií.
Pro získání optimálních výsledků preferuje Bellinda středně úrodné půdy, které jsou dobře zavlažované a bohaté na živiny.
Je známá svou schopností udržet si kontinuální růst i při vysokých teplotách, díky tomu lze pěstovat v různorodých klimatických podmínkách. Brambory Bellinda jsou vhodné pro dlouhodobé skladování.
BIO brambory jsou produktem ekologického zemědělství, které byly vypěstovány dle platných norem EU.
Jak si vypěstovat brambory z hlízy?
Před výsadbou necháme hlízy předklíčit po dobu 2–3 týdnů na světlém místě s teplotou 12–16 °C.
Hlízy jsou připravené na vysazení v době, kdy jsou klíčky dlouhé 0,5–1,5 cm. Hloubka výsevu by měla být 4–6 cm.
Hlízy vysazujeme vcelku, případně nakrájené na více kousků s vlastním klíčkem.
Stanoviště preferuje slunečné nebo polostinné.
V případě hrozících mrazů hlízy zakryjeme netkanou textilií.
Parametry
Pro výsev | ano |