Elektrický pečicí hrnec – ETA Pečenka je určená pro různé způsoby přípravy jídla. Od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření. Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, maso nevysychá a provoz je až o 80 % úspornější než klasická trouba. Voňavé, šťavnaté maso a křupavý moučník zvládnete i mimo svou moderně vybavenou domácnost. Na chalupu nebo na dovolenouPracovní nádoba Pečenky je z nepřilnavého povrchu (teflon) a výjimečný je její praktický čtvercový tvar. Ten oceníte... Celý popis
Koupit za 2 599 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Elektrický pečicí hrnec ETA Pečenka 0133 90000 černá/nerez
Doprava:
79 Kč
Skladem
2 599 Kč
Koupit za 2 599 Kč
ETA Pečenka 0133 90000
Doprava:
99 Kč
Skladem
2 599 Kč
Koupit za 2 599 Kč
ETA Pečenka 0133 90000
Doprava:
zdarma
2 999 Kč
Koupit za 2 999 Kč
ETA Pečenka 0133 90000
Doprava:
49 Kč
Skladem
2 963 Kč
Koupit za 2 963 Kč
ETA 013390000
Doprava:
79 Kč
Skladem
2 721 Kč
Koupit za 2 721 Kč
Popis
Elektrický pečicí hrnec – ETA Pečenka je určená pro různé způsoby přípravy
jídla. Od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření.
Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, maso nevysychá a provoz je až o 80 %
úspornější než klasická trouba. Voňavé, šťavnaté maso a křupavý moučník
zvládnete i mimo svou moderně vybavenou domácnost. Na chalupu nebo na dovolenouPracovní nádoba Pečenky je z nepřilnavého povrchu (teflon) a výjimečný je
její praktický čtvercový tvar. Ten oceníte zejména při pečení typických
„Honzových“ buchet. Víko s nerezovou obrubou a speciálními
ventilačními otvory má praktický skleněný průzor. Bezpečné používání zajišťuje také
pojistka automatického vypnutí při odejmutí víka. Podstavec je stabilní a
tepelně odizolovaná držadla umožňují bezpečnou obsluhu a manipulaci. Praktičnost
doplňuje také délka přívodního kabelu 1,5 m. Moderní design Pečenky ETA padne do
moderní kuchyně i na chalupu.Recenze Zdeňka VeverkyA jak charakterizuje dnešní vývoj elektrického pečicího hrnce Zdeněk Veverka,
designer značky ETA? „Pamatuji si, že jsme měli na chalupě podobnou pečicí mísu.
Samozřejmě s elegantní patinou. Nádoba byla poměrně objemná, vešlo se do ní celé
kuře. Při pečení příjemně provoněla celou místnost. Na druhou stranu jsem měl
vždy trochu obavy s ní manipulovat. Rozpálené víko budilo respekt, a proto bylo
nutné mít připravenou podložku kam víko po odklopení položit. Neméně nebezpečné
se mi zdálo připojení kabelu.“ „Tyto momenty se mi automaticky vybavily, když jsem začínal na projektu ETA
Pečenka pracovat. Kromě zadaných parametrů jsem chtěl, aby nová pečenka netrpěla
tím, co se mi nelíbilo na té, co jsem znal. Záměrem tedy bylo vytvořit
spotřebič, kde uživatel nebude mít obavy, že se při manipulaci stane nějaká
nehoda. Tomu odpovídá tvar spodní plastové vany, do které se vloží pečící
nádoba. Tím se zamezí kontaktu s horkou nádobou.“Design víka byl navržen tak, aby manipulace s ním byla bezpečná a aby se
minimalizovala možnost popálení. Vychází z požadavku pevné konstrukce, která
umožní jednoznačnou manipulaci a pocit bezpečí. Téměř od začátku bylo pracováno
i s barevností jednotlivých dílů. Nakonec byla vybrána neutrální kombinace,
která funguje v každé kuchyni.
jídla. Od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření.
Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, maso nevysychá a provoz je až o 80 %
úspornější než klasická trouba. Voňavé, šťavnaté maso a křupavý moučník
zvládnete i mimo svou moderně vybavenou domácnost. Na chalupu nebo na dovolenouPracovní nádoba Pečenky je z nepřilnavého povrchu (teflon) a výjimečný je
její praktický čtvercový tvar. Ten oceníte zejména při pečení typických
„Honzových“ buchet. Víko s nerezovou obrubou a speciálními
ventilačními otvory má praktický skleněný průzor. Bezpečné používání zajišťuje také
pojistka automatického vypnutí při odejmutí víka. Podstavec je stabilní a
tepelně odizolovaná držadla umožňují bezpečnou obsluhu a manipulaci. Praktičnost
doplňuje také délka přívodního kabelu 1,5 m. Moderní design Pečenky ETA padne do
moderní kuchyně i na chalupu.Recenze Zdeňka VeverkyA jak charakterizuje dnešní vývoj elektrického pečicího hrnce Zdeněk Veverka,
designer značky ETA? „Pamatuji si, že jsme měli na chalupě podobnou pečicí mísu.
Samozřejmě s elegantní patinou. Nádoba byla poměrně objemná, vešlo se do ní celé
kuře. Při pečení příjemně provoněla celou místnost. Na druhou stranu jsem měl
vždy trochu obavy s ní manipulovat. Rozpálené víko budilo respekt, a proto bylo
nutné mít připravenou podložku kam víko po odklopení položit. Neméně nebezpečné
se mi zdálo připojení kabelu.“ „Tyto momenty se mi automaticky vybavily, když jsem začínal na projektu ETA
Pečenka pracovat. Kromě zadaných parametrů jsem chtěl, aby nová pečenka netrpěla
tím, co se mi nelíbilo na té, co jsem znal. Záměrem tedy bylo vytvořit
spotřebič, kde uživatel nebude mít obavy, že se při manipulaci stane nějaká
nehoda. Tomu odpovídá tvar spodní plastové vany, do které se vloží pečící
nádoba. Tím se zamezí kontaktu s horkou nádobou.“Design víka byl navržen tak, aby manipulace s ním byla bezpečná a aby se
minimalizovala možnost popálení. Vychází z požadavku pevné konstrukce, která
umožní jednoznačnou manipulaci a pocit bezpečí. Téměř od začátku bylo pracováno
i s barevností jednotlivých dílů. Nakonec byla vybrána neutrální kombinace,
která funguje v každé kuchyni.
Parametry
Výrobce | ETA |
Objem | 4.3 l |
Příkon | 475 W |
Hmotnost | 2.5 kg |
Barva | černé/stříbrné |
Varianta | Pečenka 0133 90000 |
Nepřilnavý povrch | ano |