Popis výrobku Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub ani další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, proto se suší při teplotě cca 600ºC. Výsledkem je, že uzeniny připravené s použitím kouřových lupínků mají jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich výrobků. Švestka – tento druh dřeva se vyplatí používat při uzení vepřového masa. Díky ní získáme nasládlou dochuť, ovocnou vůni... Celý popis

Koupit za 87 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Popis výrobku

Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub ani další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, proto se suší při teplotě cca 600ºC. Výsledkem je, že uzeniny připravené s použitím kouřových lupínků mají jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich výrobků.

Švestka – tento druh dřeva se vyplatí používat při uzení vepřového masa. Díky ní získáme nasládlou dochuť, ovocnou vůni a lesk uzených žeber, vepřových kolínků, slaniny, svíčkové, ale i klobásy.

Vlastnosti kuřáckých chipsů:

sucho - vlhkost pouze 10 % (+/- 2 %),

bez hub, plísní a mikroorganismů,

čisté, důkladně zbavené prachu,

pečlivě vytříděné.

Dostupné kuřácké chipsy mají kladné hodnocení: Ústav masného a tukového průmyslu, Národní ústav hygieny a Národní hygienický ústav. Udící chipsy jsou ideální pro uzení ve všech typech udíren. Univerzálnost dřevní štěpky z naší nabídky je předurčuje ke všem typům udíren a generátorů kouře (stačí vybrat správnou frakci).

Použití kouřových třísek:

Štěpky se používají jako náhrada dřeva při uzení. U tradičních udíren na dřevo se musí ze dřeva nejprve získat velké množství uhlíků. Lupínky se na žhavé uhlíky sypou po malých částech, dokud se nedosáhne požadovaného efektu. Aby se vytvořilo více kouře, mohou být třísky navlhčeny.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jelux