Použití a popis Ikonická chuť Koreje Gochujang je duší korejské kuchyně. Tato fermentovaná chilli pasta kombinuje sladkost, pálivost a typické umami. Díky staletími ověřené receptuře přináší bohatou a komplexní chuť, která pozvedne každé jídlo na nový level. Kvalitní suroviny, autentická receptura Pasta je vyrobena z červených papriček, fermentovaných sójových bobů, hnědé rýže a tapiokového sirupu, bez glutamátu. Fermentace zaručuje hloubku chuti a přírodní konzervaci. Pochází přímo z Koreje,... Celý popis
Koupit za 170 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Použití a popis
Ikonická chuť Koreje
Gochujang je duší korejské kuchyně. Tato fermentovaná chilli pasta kombinuje sladkost, pálivost a typické umami. Díky staletími ověřené receptuře přináší bohatou a komplexní chuť, která pozvedne každé jídlo na nový level.
Kvalitní suroviny, autentická receptura
Pasta je vyrobena z červených papriček, fermentovaných sójových bobů, hnědé rýže a tapiokového sirupu, bez glutamátu. Fermentace zaručuje hloubku chuti a přírodní konzervaci. Pochází přímo z Koreje, kde je Gochujang denní součástí jídelníčku.
Inspirujte se jednoduchým receptem na pikantní korejské kuře s Gochujang.
Příprava
Na 500 g kuřecích stehen smíchejte 2 lžíce Gochujang, 1 lžíci sójové omáčky a 1 lžíci medu. Pro jemnější chuť můžete přidat 1 lžíci sezamového oleje. Maso naložte alespoň na 2 hodiny, ideálně přes noc.
Vaření
Mezitím uvařte rýži nebo připravte salát ze sezónní zeleniny. Naložené maso opečte na pánvi dozlatova, přibližně 7 minut z každé strany.
Servírování
Podávejte s rýží, salátem a čerstvými bylinkami. Pro ještě výraznější chuť přidejte navrch lžičku Gochujang jako chuťovou tečku. Mňam!
Tip: Skvěle funguje i jako rychlá omáčka na těstoviny.
Všestranné použití v kuchyni
Použij Gochujang jako základ na marinády, polévky, dipy i těstoviny. Připravíš s ní autentický bibimbap, bulgogi nebo pikantní ramen. Perfektní i jako dochucovadlo do moderní kuchyně – stačí lžička a obyčejné jídlo získá pořádnou chuťovou bombu. A protože vydrží díky fermentaci v lednici až rok, můžete ji mít vždy po ruce a dochutit si kdykoliv cokoli, na co dostanete chuť.
Složení produktu a parametry
Chilli pasta Gochujang
tapiokový sirup, voda, hnědá rýže, prášek z červené papriky 12 %, sůl, alkohol, sójové boby, česnek, cibule. Může obsahovat stopy pšenice.
Skladování:
Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě. Po otevření skladujte při teplotě do +7 °C.
Minimální trvanlivost: Výrobek má dlouhou trvanlivost – minimálně 12 měsíců od data výroby. Přesné datum je uvedeno na obalu.
Parametry
Kategorie
Přílohy a trvanlivé / Dochucovadla
-
Hmotnost
500 g
-
Značka
O´food
-
Země původu
Korea
-
Výrobce
O'Food Co., Ltd.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 903 Kj / 216 Kcal
Tuky 2,89 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,69 g
Sacharidy 43,54 g
z toho cukry 26,13 g
Bílkoviny 3,89 g
Sůl 6,22 g
Ikonická chuť Koreje
Gochujang je duší korejské kuchyně. Tato fermentovaná chilli pasta kombinuje sladkost, pálivost a typické umami. Díky staletími ověřené receptuře přináší bohatou a komplexní chuť, která pozvedne každé jídlo na nový level.
Kvalitní suroviny, autentická receptura
Pasta je vyrobena z červených papriček, fermentovaných sójových bobů, hnědé rýže a tapiokového sirupu, bez glutamátu. Fermentace zaručuje hloubku chuti a přírodní konzervaci. Pochází přímo z Koreje, kde je Gochujang denní součástí jídelníčku.
Inspirujte se jednoduchým receptem na pikantní korejské kuře s Gochujang.
Příprava
Na 500 g kuřecích stehen smíchejte 2 lžíce Gochujang, 1 lžíci sójové omáčky a 1 lžíci medu. Pro jemnější chuť můžete přidat 1 lžíci sezamového oleje. Maso naložte alespoň na 2 hodiny, ideálně přes noc.
Vaření
Mezitím uvařte rýži nebo připravte salát ze sezónní zeleniny. Naložené maso opečte na pánvi dozlatova, přibližně 7 minut z každé strany.
Servírování
Podávejte s rýží, salátem a čerstvými bylinkami. Pro ještě výraznější chuť přidejte navrch lžičku Gochujang jako chuťovou tečku. Mňam!
Tip: Skvěle funguje i jako rychlá omáčka na těstoviny.
Všestranné použití v kuchyni
Použij Gochujang jako základ na marinády, polévky, dipy i těstoviny. Připravíš s ní autentický bibimbap, bulgogi nebo pikantní ramen. Perfektní i jako dochucovadlo do moderní kuchyně – stačí lžička a obyčejné jídlo získá pořádnou chuťovou bombu. A protože vydrží díky fermentaci v lednici až rok, můžete ji mít vždy po ruce a dochutit si kdykoliv cokoli, na co dostanete chuť.
Složení produktu a parametry
Chilli pasta Gochujang
tapiokový sirup, voda, hnědá rýže, prášek z červené papriky 12 %, sůl, alkohol, sójové boby, česnek, cibule. Může obsahovat stopy pšenice.
Skladování:
Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě. Po otevření skladujte při teplotě do +7 °C.
Minimální trvanlivost: Výrobek má dlouhou trvanlivost – minimálně 12 měsíců od data výroby. Přesné datum je uvedeno na obalu.
Parametry
Kategorie
Přílohy a trvanlivé / Dochucovadla
-
Hmotnost
500 g
-
Značka
O´food
-
Země původu
Korea
-
Výrobce
O'Food Co., Ltd.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 903 Kj / 216 Kcal
Tuky 2,89 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,69 g
Sacharidy 43,54 g
z toho cukry 26,13 g
Bílkoviny 3,89 g
Sůl 6,22 g
Parametry
| Výrobce | O Food |