Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Housky se vyrábí z hladké pšeničné mouky, tuku, vody a droždí a soli. Těsto je stejné nebo velmi podobné rohlíkovému, ale musí se zaplést! Namazanou housku se sýrem, šunkou nebo marmeládou měl někdy k snídani u nás úplně každý O VÝROBCI František Kuliš se zasloužil o postavení Netolické pekárny v roce 1926. Vyhlášenou specialitou byl v dvacátém století křupavý chléb. Průmyslové pekárny málem zapříčinily krach Netolické pekárny. Nicméně v roce 1991... Celý popis
Koupit za 4 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kuliš a Jerie Houska 50g
Doprava:
zdarma
Skladem
4 Kč
Koupit za 4 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Housky se vyrábí z hladké pšeničné mouky, tuku, vody a droždí a soli. Těsto je stejné nebo velmi podobné rohlíkovému, ale musí se zaplést! Namazanou housku se sýrem, šunkou nebo marmeládou měl někdy k snídani u nás úplně každý
O VÝROBCI
František Kuliš se zasloužil o postavení Netolické pekárny v roce 1926. Vyhlášenou specialitou byl v dvacátém století křupavý chléb. Průmyslové pekárny málem zapříčinily krach Netolické pekárny. Nicméně v roce 1991 převzala pekárnu firma Kuliš a Jerie, která zrekonstruovala objekt a zmodernizovala výrobu. Dnes se díky nepřekonatelné chuti a trvanlivosti veškerého nabízeného pečiva zákazníci pravidelně vracejí.
O VÝROBCI
František Kuliš se zasloužil o postavení Netolické pekárny v roce 1926. Vyhlášenou specialitou byl v dvacátém století křupavý chléb. Průmyslové pekárny málem zapříčinily krach Netolické pekárny. Nicméně v roce 1991 převzala pekárnu firma Kuliš a Jerie, která zrekonstruovala objekt a zmodernizovala výrobu. Dnes se díky nepřekonatelné chuti a trvanlivosti veškerého nabízeného pečiva zákazníci pravidelně vracejí.
Parametry
Výrobce | Kuliš a Jerie |