Kuchařský nůž Vallira se vyznačuje hladkou čepelí z nerezové oceli o tloušťce 2 mm a ergonomickou rukojetí z jemného a odolného olivového dřeva. Každý nůž je tak jedinečný díky své odlišnosti žíly olivového dřeva.Vysoce kvalitní nerezová ocel je obohacena o kovy Molybden a Vanad, které zvyšují pevnost, přilnavost a odolnost proti korozi a opotřebení.Úhel hrany 32° zlepšuje řezání a trvanlivost čepele.Tvrdost čepele 52 – 54 HRC. Použití:Tipy pro čištění a údržbu:Nože po každém použití umyjte. Myjte... Celý popis

Koupit za 489 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kuchařský nůž Vallira se vyznačuje hladkou čepelí z nerezové oceli o tloušťce 2 mm a ergonomickou rukojetí z jemného a odolného olivového dřeva. Každý nůž je tak jedinečný díky své odlišnosti žíly olivového dřeva.Vysoce kvalitní nerezová ocel je obohacena o kovy Molybden a Vanad, které zvyšují pevnost, přilnavost a odolnost proti korozi a opotřebení.Úhel hrany 32° zlepšuje řezání a trvanlivost čepele.Tvrdost čepele 52 – 54 HRC. Použití:Tipy pro čištění a údržbu:Nože po každém použití umyjte. Myjte ručně, nedávejte do myčky!Pokud krájíte maso, pečivo, zeleninu, stačí nůž opláchnout pod tekoucí vodou a osušit utěrkou. Pokud pracujete s ovocem, citrusy, nebo třete česnek se solí, pak je třeba okamžitě nůž opláchnout pod tekoucí vodu a osušit utěrkou.Při práci s nožem vždy používejte krájecí desky ze dřeva nebo z kvalitního plastu. Desky z jiných nebo nekvalitních materiálu poškozují ostří a zkracují tak životnost nože.
Zobrazit více