Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku). Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr. Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval. Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny. Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou. 1dílek = 0,01% Doporučujeme koupit i odměrný... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Cukroměr 0-10% (bez teploměru)
Doprava:
90 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Popis
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku).
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou.
1dílek = 0,01%
Doporučujeme koupit i odměrný válec, do kterého můžete nalít tekutinu, kterou budete měřit.
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou.
1dílek = 0,01%
Doporučujeme koupit i odměrný válec, do kterého můžete nalít tekutinu, kterou budete měřit.