Stolní plynový gril Blackstone 17" Griddle s nerezovým panelem a víkem Blackstone Ať jste doma nebo se chystáte kamkoli do přírody, vezměte si s sebou svůj Blackstone 17” stolní gril. Rychle se zahřeje prostřednictvím hořáku ve stylu „H“ s výkonem 12 500 BTU, který zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla. Díky systému zadního odvodu tuku ja čištění grilu snadné a jednoduché. Vařte venku bez kompromisů s tímto malým, ale mocným griddle Blackstone. - 17” varný prostor - Piezo zapalování - Snadno... Celý popis
Koupit za 5 904 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Stolní plynový gril Blackstone 17" Griddle s nerezovým panelem a víkem
Blackstone
Ať jste doma nebo se chystáte kamkoli do přírody, vezměte si s sebou svůj Blackstone 17” stolní gril. Rychle se zahřeje prostřednictvím hořáku ve stylu „H“ s výkonem 12 500 BTU, který zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla.
Díky systému zadního odvodu tuku ja čištění grilu snadné a jednoduché. Vařte venku bez kompromisů s tímto malým, ale mocným griddle Blackstone.
- 17” varný prostor
- Piezo zapalování
- Snadno ovladatelná varná zóna s výkonným výkonem 12 500 BTU
- Jeden hořák H z nerezové oceli
- Patentovaný systém zadního odvodu tuku
- Přední panel z nerezové oceli nenáročný na údržbu
Jaký je rozdíl mezi grilem a griddle?
Největší rozdíl mezi grilem a griddle je varná plocha. Na rozdíl od grilovacího roštu, který nechává jídlo často vystaveno přímému plameni, je griddle hladký, rovný povrch, na kterém se vaří jídlo jako na obří pánev.
Běžné grilování na grilovacích roštech nad otevřeným plamenem je pro mnoho lidí nevyhovující. Jídlo se může přilepit, propadnout mřížkami a rychle se připálit, pokud nedáváte pozor. Ale griddle je mnohem shovívavější. Teplotu lze regulovat buď ztlumením ohřevu, nebo přesunem potravin do chladnější oblasti. Jídlo nespadne do ohně, protože na varné desce nejsou žádné mezery, kterými by mohlo propadnout. Správně ošetřený povrch griddle navíc umožňuje, aby jídlo ve většině případů klouzalo, aniž by se přilepilo.
Blackstone
Ať jste doma nebo se chystáte kamkoli do přírody, vezměte si s sebou svůj Blackstone 17” stolní gril. Rychle se zahřeje prostřednictvím hořáku ve stylu „H“ s výkonem 12 500 BTU, který zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla.
Díky systému zadního odvodu tuku ja čištění grilu snadné a jednoduché. Vařte venku bez kompromisů s tímto malým, ale mocným griddle Blackstone.
- 17” varný prostor
- Piezo zapalování
- Snadno ovladatelná varná zóna s výkonným výkonem 12 500 BTU
- Jeden hořák H z nerezové oceli
- Patentovaný systém zadního odvodu tuku
- Přední panel z nerezové oceli nenáročný na údržbu
Jaký je rozdíl mezi grilem a griddle?
Největší rozdíl mezi grilem a griddle je varná plocha. Na rozdíl od grilovacího roštu, který nechává jídlo často vystaveno přímému plameni, je griddle hladký, rovný povrch, na kterém se vaří jídlo jako na obří pánev.
Běžné grilování na grilovacích roštech nad otevřeným plamenem je pro mnoho lidí nevyhovující. Jídlo se může přilepit, propadnout mřížkami a rychle se připálit, pokud nedáváte pozor. Ale griddle je mnohem shovívavější. Teplotu lze regulovat buď ztlumením ohřevu, nebo přesunem potravin do chladnější oblasti. Jídlo nespadne do ohně, protože na varné desce nejsou žádné mezery, kterými by mohlo propadnout. Správně ošetřený povrch griddle navíc umožňuje, aby jídlo ve většině případů klouzalo, aniž by se přilepilo.
Parametry
Výrobce | Blackstone |
Výkon | 3.66 kW |
Materiál roštu | s ocelovým roštem |
Hmotnost | 13.62 kg |
Příkon | 3600 W |
Termostat | ano |
Možnost grilovat na dvou plotýnkách | ne |
Stolní | ano |
Pojízdné | ano |
Piezo zapalování | ano |
Odkládací plocha | ano |
Odklápěcí kryt | ano |
Přenosné | ano |
Barva | černé |
S nerezovým roštem | ano |
Skládací | ano |