BIO mungo fazole Zdravý den® určené k celoročnímu klíčení. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kořeněnou chuť. CZ-BIO-002 Použití: na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dny Ideální teplota: cca 20 °C Propláchnout... Celý popis
Koupit za 119 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Mungo BIO fazole na klíčení 200 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč

Mungo BIO fazole na klíčení 200 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč

Mungo BIO fazole na klíčení 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč

Mungo BIO fazole na klíčení 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč

Mungo BIO fazole na klíčení 200 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
97 Kč
Koupit za 97 Kč
Popis
BIO mungo fazole Zdravý den® určené k celoročnímu klíčení. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kořeněnou chuť.
CZ-BIO-002
Použití: na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek
Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-4 dny
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm
Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí. Země původu: Itálie
CZ-BIO-002
Použití: na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek
Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-4 dny
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm
Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí. Země původu: Itálie
Parametry
Výrobce | Zdravý Den |