Tekas Vlažovka č. 2

0 %
Stars
(0 hodnocení)

Vlažovka č. 2 nabízí dokonalou kontrolu nad vlažením a potíráním pečiva. Kombinace tvrdého bukového dřeva a živočišného vlákna (prasečí štětina) umožňuje rovnoměrné nanášení másla či vajíčka, což oceníte zejména u menšího pečiva, kde je přesnost klíčová. Proč vlažovku č. 2: Precizní kontrola při potírání máslem nebo vajíčkem Kvalitní přírodní materiály – bukové dřevo a prasečí štětina Univerzálnost – ideální pro všechny typy pečiva Dlouhá rukojeť - zajišťuje lepší manipulaci a dostupnost Životnost díky... Celý popis

Koupit za 291 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vlažovka č. 2 nabízí dokonalou kontrolu nad vlažením a potíráním pečiva. Kombinace tvrdého bukového dřeva a živočišného vlákna (prasečí štětina) umožňuje rovnoměrné nanášení másla či vajíčka, což oceníte zejména u menšího pečiva, kde je přesnost klíčová.
Proč vlažovku č. 2:

Precizní kontrola při potírání máslem nebo vajíčkem
Kvalitní přírodní materiály – bukové dřevo a prasečí štětina
Univerzálnost – ideální pro všechny typy pečiva
Dlouhá rukojeť - zajišťuje lepší manipulaci a dostupnost
Životnost díky odolnému materiálu a kvalitnímu zpracování

Jak vlažovku používat?
Použití vlažovky je jednoduché a intuitivní. Stačí ji namočit do roztoku másla, vajíčka nebo jiné směsi a jemně potírat povrch pečiva. Díky celkové délce s rukojetí 32 cm máte dostatek pohodlí při manipulaci, zatímco vlas s výškou 5 cm zajišťuje dostatečné nasátí a rovnoměrnou aplikaci.

Ponořte vlažovku do vody.
Jemně potírejte povrch pečiva rovnoměrnými tahy.
Po použití opláchněte kartáč teplou vodou a nechte uschnout.

Parametry

Délka: 32 cm (i s rukojetí)
Šířka: 5 cm
Výška vlasu: 5 cm
Materiál tělesa: Bukové dřevo
Osazovací materiál: Prasečí štětina
Výplet: Tombakový drát
Použití: Vhodná na chleby a pečivo bagetového typu

Proč nakoupit u nás?

Velký výběr pekařských a cukrářských potřeb
Rychlá expedice – vaše objednávka bude odeslána do druhého dne
Pečlivé zabalení každého produktu, aby vám dorazil v perfektním stavu
Zobrazit více