Je tu dokonalé řešení na domácí výrobu jerky. V kompaktní sušičce Atacama Cube z odolného materiálu lze sušit nejen maso, ale i ovoce, zeleninu, houby, bylinky a řadu dalších surovin. Snadno přenosná sušička s ručním ovládáním termostatu je ideální pro domácí použití. Konstrukčně Atacama zaujme odolným kompaktním rámem a pěkným designem, který snadno zapadne do jakékoliv kuchyně a nebude působit rušivým dojmem. Díky systému horizontálního proudění vzduchu a přesné regulaci si můžete v pohodlí domova... Celý popis
Koupit za 3 258 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Tre Spade Sušička ATACAMA CUBE
Doprava:
zdarma
Skladem
3 258 Kč
Koupit za 3 258 Kč
Popis
Je tu dokonalé řešení na domácí výrobu jerky. V kompaktní sušičce Atacama Cube z odolného materiálu lze sušit nejen maso, ale i ovoce, zeleninu, houby, bylinky a řadu dalších surovin. Snadno přenosná sušička s ručním ovládáním termostatu je ideální pro domácí použití. Konstrukčně Atacama zaujme odolným kompaktním rámem a pěkným designem, který snadno zapadne do jakékoliv kuchyně a nebude působit rušivým dojmem. Díky systému horizontálního proudění vzduchu a přesné regulaci si můžete v pohodlí domova vyrábět zdravé a trvanlivé potraviny podle vlastní chuti. Součástí balení je návod v češtině a tištěná příručka, která vás provede sušením různých surovin. Šest sušicích táců z potravinářského ABS materiálu Protiskluzové a antivibrační gumové nožičky Bezpečnostní vypínač pro úsporu energie Ruční ovládání termostatem Originální technologie „Wide Flow“ od TRE SPADE pro rovnoměrné sušení na každém povrchu tácu Sušení různých druhů pokrmů Pokrm Příprava Teplota (°C) Čas (h) Meruňky Rozpůlit 60 48 - 60 Ananas Plátky 6-7 mm 50 24 - 30 Bylinky Odstranit stonky 40 3 - 24 Chřest Celé kusy nebo rozkrojené 50 24 Banány Celé kusy nebo plátky 5-6 mm 55 24 - 30 Třešně Rozpůlit 55 30 Houby Plátky 5-6 mm 50 12 - 18 Tykve Plátky 5-6 mm nebo kostky 40-50 18 - 24 Cuketa Plátky 5-6 mm nebo kostky 50 12 Špenát Celé listy 42 12 - 16 Fíky Rozpůlit 50 – 60 40 - 60 Jahody Plátky 4-6 mm 50 18 Kaki (tomel) Plátky 5-6 mm 50 18 - 24 Kiwi Plátky 4-5 mm 50 18 - 24 Mléko Nalijeme na 3 mm nepřilnavý pečicí papír 68 48 Mandarinky Plátky 5-6 mm 68 18 - 24 Sněhové pusinky Průměr 3-4 cm v zaobleném tvaru 68 4 - 5 Cibule Plátky 2-3 mm 60 12 Pomeranče Plátky 5-6 mm 68 18 - 24 Těstoviny Srolujeme do tvaru 30 16 Broskve Plátky 5-6 mm nebo čtvrtky 60 24 Petržel Odstranit stonky 42 12 Chilli papričky Rozpůlit 68 18 Hrušky Plátky 5-6 mm 50 18 Ryby Filety 68 14 - 18 Papriky Odstraníme semínka, nakrájíme na proužky 50-60 12 - 18 Jablka Plátky 5-6 mm 50 18 Brambory Plátky 3-4 mm nebo kostky 68 12 Švestky V celku nebo rozpůlit 60 30 - 60 Hrozny V celku nebo rozpůlit 50 36 - 48 Šafrán Pouze pestíky 42 2 - 5 Rajčata Nakrájíme na půlky nebo čtvrtiny 60 30 Bílé maso Plátky 1-2 mm 68 14 Červené maso Plátky 5 mm 68 14 Jogurt Nalijeme na 3mm nepřilnavý pečicí papír 68 12 Výhody sušení Přirozenost Proces sušení zachovává přirozenou chuť a nutriční hodnotu potravin. Nepoužívají se při něm totiž žádné umělé procesy, které by narušovaly jejich integritu. Jednoduchost a kreativita Sušení je jednoduché, intuitivní a dostupné pro každého. Nevyžaduje žádné speciální školení nebo dovednosti. Díky tomu můžete s minimální námahou úspěšně experimentovat s různými surovinami a chutěmi u sebe v kuchyni. Udržitelnost Díky sušení můžete snadno uchovávat své oblíbené potraviny po celý rok, čímž také účinně přispějete ke snižování plýtvání. Úspornost S domácí sušičkou ušetříte. Sušení je totiž jednorázový proces, který nevyžaduje velkou energetickou investici. Vyrobené potraviny navíc lze uchovávat v obalech, které se dají otevírat a znovu zavírat aniž by se obsah kazil. TIP: jerky z hovězího masa nakrájené na 3-5 mm plátky sušte 20 hodin na 40 stupňů
Parametry
Výrobce | Tre Spade |