Chin Su Rybí omáčka 500 ml

100 %
Stars
(3 hodnocení)

Z pohledu českého kuchaře ji můžeme označit za sestru sójové omáčky, která pokrmům dodává neotřelou vůni a zejména pro české jazýčky je lahodné a neokoukané chuti. Rybí omáčka se připravuje fermentizací naložených ančoviček nebo sardelek v soli. Vše se nakládá do dřevěných sudů a vystaví slunci. Konečná tekutina má zlatavou barvu a jedinečnou vůni. Rybí omáčka se používá při tepelné úpravě masa, to-fu, či jako dochucovadlo nebo náhražka soli, neboť rybí omáčka obsahuje velké množství soli. Rybí... Celý popis

Koupit za 104 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Z pohledu českého kuchaře ji můžeme označit za sestru sójové omáčky, která pokrmům dodává neotřelou vůni a zejména pro české jazýčky je lahodné a neokoukané chuti.
Rybí omáčka se připravuje fermentizací naložených ančoviček nebo sardelek v soli. Vše se nakládá do dřevěných sudů a vystaví slunci. Konečná tekutina má zlatavou barvu a jedinečnou vůni. Rybí omáčka se používá při tepelné úpravě masa, to-fu, či jako dochucovadlo nebo náhražka soli, neboť rybí omáčka obsahuje velké množství soli.
Rybí omáčka je jednou ze základních surovin v asijské kuchyni. Rybí omáčka je vyrobena z fermentovaných ančoviček. Kromě osolení pokrmu dává jídlu ještě určitou komplexnější chuť.
Tento produkt obsahuje alergeny 1-14. Pokud Vás zajímá, které alergeny obsahuje pravděpodobně ve skutečnosti - kontaktujte nás prosím
Výživové údaje ve 100 ml výrobku:
Energetická hodnota: 221 kJ/53 kcal
Tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 7 g, z toho cukry 5,8 g
Bílkoviny 6,25 g
Sůl 22,5 g
Země původu: Vietnam
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Chin-su
Druh rybí