TOUSTOVAČ NA PEČENÍ COOKIES/OŘECHŮ FORMA NEPŘILNAVÝ POVRCH NA SUŠENKY 24 KS 1600 W Maximální výkon zařízení je 1600 W Díky tomu TRVÁ JEDEN CYKLUS PEČENÍ POUZE 2 MINUTY. Na jedenkrát upečete až 24 POLOVIN, díky kterým po naplnění hmotou vyjde 12 PLNĚNÝCH OŘÍŠKŮ. Stačí připravit těsto, krém a během chvilky zazáříte jako kulinářský génius! ❑ Výkon: 1600 W| ❑ 24 oříšků (poloviny) | ❑ Bezpečný obal | ❑ Termoizolační rukojeť ❑ Kontrolka| ❑ Protiskluzové nožičky | ❑ Povrchová úprava NON STICK ✅ ZAŘÍZENÍ... Celý popis
Koupit za 506 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
TOUSTOVAČ NA PEČENÍ COOKIES/OŘECHŮ FORMA NEPŘILNAVÝ POVRCH NA SUŠENKY 24 KS 1600 W
Maximální výkon zařízení je 1600 W Díky tomu TRVÁ JEDEN CYKLUS PEČENÍ POUZE 2 MINUTY. Na jedenkrát upečete až 24 POLOVIN, díky kterým po naplnění hmotou vyjde 12 PLNĚNÝCH OŘÍŠKŮ. Stačí připravit těsto, krém a během chvilky zazáříte jako kulinářský génius!
❑ Výkon: 1600 W| ❑ 24 oříšků (poloviny) | ❑ Bezpečný obal | ❑ Termoizolační rukojeť ❑ Kontrolka| ❑ Protiskluzové nožičky | ❑ Povrchová úprava NON STICK
✅ ZAŘÍZENÍ NA PEČENÍ CUKROVÍ
Sušenky ve formě oříšků naplněných krémem. Velikost XXL umožňuje upéct v jednom cyklu až 24 POLOVIN OŘÍŠKŮ.
- PEČENÍ OŘÍŠKŮ
- 24 KUSŮ / PŮLKY
- 12 SUŠENEK ZA 2 MINUTY
- TERMOIZOLOVANÉ BAKELITOVÉ POUZDRO
- DESKY S NEPŘILNAVÝM POVRCHEM
- PROTISKLUZOVÉ NOŽIČKY
- TEPELNĚ IZOLAČNÍ RUKOJEŤ
⬜ VÝKON: 1600 W✅ EXPRESNÍ PEČENÍ
- 24 KUSŮ / PŮLKY
- TERMOIZOLOVANÉ BAKELITOVÉ POUZDRO
- DESKY S NEPŘILNAVÝM POVRCHEM
- PROTISKLUZOVÉ NOŽIČKY
- TEPELNĚ IZOLAČNÍ RUKOJEŤ
➡ PŘED NÁKUPEM SI PŘEČTĚTE S PŘÍRUČKOU přiloženou k aukci, abyste se dozvěděli, jak používat oříškovníky, a také se dozvěděli mnoho FANTASTICKÝCH RECEPTŮ připravených Dariuszem Baginským náčelníkem kuchyně Zilan.
✅ NEPŘILNAVÝ POVRCH
Sendvičovač má dvě nepřilnavé varné desky, které během velmi rychlého času dosahují maximální teploty.
Připravíte oříšky rychle, BEZ TUKU a poté bez námahy vyčistíte zařízení. Stačí je po vychladnutí otřít vlhkým hadříkem.
✅ ROVNOMĚRNÉ PŘEDEHŘÍVÁNÍ OBOU DESEK ZAŘÍZENÍ
Všech 24 sušenek vždy vyjde ROVNOMĚRNĚ PROPEČENÝCH.
✅ SNADNÁ OBSLUHA
Zařízení má KONTROLNÍ SVĚTLO, které informuje o připravenosti k pečení, což usnadňuje kontrolu nad procesem přípravy sušenek.
✅ TEPELNĚ IZOLOVANÁ RUKOJEŤ
Bakelitové pouzdro, tepelně izolovaná rukojeť a víko se zámkem umožňují bezpečné používání zařízení i ve společnosti nejmladších členů rodiny.
✅ BEZPEČNOST POUŽÍVÁNÍ
STABILITA DÍKY PROTISKLUZOVÝM NOŽIČKÁM – Sendvičovač má protiskluzové nožičky, které zajišťují stabilitu během pečení. Zařízení se neposouvá po pracovní desce, což zvyšuje komfort a bezpečnost používání.
✅ TECHNICKÉ ÚDAJE:
- KAPACITA: 24 KS
- DESKA: NEPŘILNAVÁ
- POUZDRO: TERMOIZOLOVANÉ
- RUKOJEŤ: NEZAHŘÍVAJÍCÍ SE
- NOŽKY: PROTISKLUZOVÉ
- BARVA: BÍLÁ
- ČISTÁ HMOTNOST: 2 KG
- HRUBÁ HMOTNOST: 2,55 KG
- NAPÁJENÍ: 220-240V 50/60 Hz
NÁVOD K POUŽITÍ: v polštině
⬜ VÝKON: 1600 W✅ NÁKUP PŘÍMO OD VÝROBCE✅ NAŠE RECEPTY:
SLOŽENÍ NA TĚSTO: 250 g pšeničné mouky | 125 g másla | 1 vejce třídy L | 0,25 lžíce prášku do pečiva | 50 g cukru
[1] Do velké misky nasypte mouku a přidejte máslo. Složky důkladně promíchejte prsty tak, aby se spojily. [2]Vyšlehejte vejce s cukrem, dokud nezískáte světle žlutou a pěnivou hmotu. Přidejte kypřící prášek . [3]Promíchejte po dobu 10-15 sekund. Poté přidejte cukrem ušlehaná vejce a vypracujte je po dobu 4-5 minut, dokud se vše nespojí a nedosáhnete jednotné konzistence. Připravené těsto zabalte do potravinářské fólie a nechte 30 minut odležet v ledničce. [4]Vytvarujte vychlazené těsto do malých kuliček a vložte do arašídové tyčinky. [5] Pečte po dobu 2 minut, dokud nedosáhnete červené barvy.
Z uvedených surovin získáte celkem 144 půlek a spojíte je s 72 oříšky.
Maximální výkon zařízení je 1600 W Díky tomu TRVÁ JEDEN CYKLUS PEČENÍ POUZE 2 MINUTY. Na jedenkrát upečete až 24 POLOVIN, díky kterým po naplnění hmotou vyjde 12 PLNĚNÝCH OŘÍŠKŮ. Stačí připravit těsto, krém a během chvilky zazáříte jako kulinářský génius!
❑ Výkon: 1600 W| ❑ 24 oříšků (poloviny) | ❑ Bezpečný obal | ❑ Termoizolační rukojeť ❑ Kontrolka| ❑ Protiskluzové nožičky | ❑ Povrchová úprava NON STICK
✅ ZAŘÍZENÍ NA PEČENÍ CUKROVÍ
Sušenky ve formě oříšků naplněných krémem. Velikost XXL umožňuje upéct v jednom cyklu až 24 POLOVIN OŘÍŠKŮ.
- PEČENÍ OŘÍŠKŮ
- 24 KUSŮ / PŮLKY
- 12 SUŠENEK ZA 2 MINUTY
- TERMOIZOLOVANÉ BAKELITOVÉ POUZDRO
- DESKY S NEPŘILNAVÝM POVRCHEM
- PROTISKLUZOVÉ NOŽIČKY
- TEPELNĚ IZOLAČNÍ RUKOJEŤ
⬜ VÝKON: 1600 W✅ EXPRESNÍ PEČENÍ
- 24 KUSŮ / PŮLKY
- TERMOIZOLOVANÉ BAKELITOVÉ POUZDRO
- DESKY S NEPŘILNAVÝM POVRCHEM
- PROTISKLUZOVÉ NOŽIČKY
- TEPELNĚ IZOLAČNÍ RUKOJEŤ
➡ PŘED NÁKUPEM SI PŘEČTĚTE S PŘÍRUČKOU přiloženou k aukci, abyste se dozvěděli, jak používat oříškovníky, a také se dozvěděli mnoho FANTASTICKÝCH RECEPTŮ připravených Dariuszem Baginským náčelníkem kuchyně Zilan.
✅ NEPŘILNAVÝ POVRCH
Sendvičovač má dvě nepřilnavé varné desky, které během velmi rychlého času dosahují maximální teploty.
Připravíte oříšky rychle, BEZ TUKU a poté bez námahy vyčistíte zařízení. Stačí je po vychladnutí otřít vlhkým hadříkem.
✅ ROVNOMĚRNÉ PŘEDEHŘÍVÁNÍ OBOU DESEK ZAŘÍZENÍ
Všech 24 sušenek vždy vyjde ROVNOMĚRNĚ PROPEČENÝCH.
✅ SNADNÁ OBSLUHA
Zařízení má KONTROLNÍ SVĚTLO, které informuje o připravenosti k pečení, což usnadňuje kontrolu nad procesem přípravy sušenek.
✅ TEPELNĚ IZOLOVANÁ RUKOJEŤ
Bakelitové pouzdro, tepelně izolovaná rukojeť a víko se zámkem umožňují bezpečné používání zařízení i ve společnosti nejmladších členů rodiny.
✅ BEZPEČNOST POUŽÍVÁNÍ
STABILITA DÍKY PROTISKLUZOVÝM NOŽIČKÁM – Sendvičovač má protiskluzové nožičky, které zajišťují stabilitu během pečení. Zařízení se neposouvá po pracovní desce, což zvyšuje komfort a bezpečnost používání.
✅ TECHNICKÉ ÚDAJE:
- KAPACITA: 24 KS
- DESKA: NEPŘILNAVÁ
- POUZDRO: TERMOIZOLOVANÉ
- RUKOJEŤ: NEZAHŘÍVAJÍCÍ SE
- NOŽKY: PROTISKLUZOVÉ
- BARVA: BÍLÁ
- ČISTÁ HMOTNOST: 2 KG
- HRUBÁ HMOTNOST: 2,55 KG
- NAPÁJENÍ: 220-240V 50/60 Hz
NÁVOD K POUŽITÍ: v polštině
⬜ VÝKON: 1600 W✅ NÁKUP PŘÍMO OD VÝROBCE✅ NAŠE RECEPTY:
SLOŽENÍ NA TĚSTO: 250 g pšeničné mouky | 125 g másla | 1 vejce třídy L | 0,25 lžíce prášku do pečiva | 50 g cukru
[1] Do velké misky nasypte mouku a přidejte máslo. Složky důkladně promíchejte prsty tak, aby se spojily. [2]Vyšlehejte vejce s cukrem, dokud nezískáte světle žlutou a pěnivou hmotu. Přidejte kypřící prášek . [3]Promíchejte po dobu 10-15 sekund. Poté přidejte cukrem ušlehaná vejce a vypracujte je po dobu 4-5 minut, dokud se vše nespojí a nedosáhnete jednotné konzistence. Připravené těsto zabalte do potravinářské fólie a nechte 30 minut odležet v ledničce. [4]Vytvarujte vychlazené těsto do malých kuliček a vložte do arašídové tyčinky. [5] Pečte po dobu 2 minut, dokud nedosáhnete červené barvy.
Z uvedených surovin získáte celkem 144 půlek a spojíte je s 72 oříšky.