Ve vůni se mísí ovocné a květinové tóny, které přechází v jemnou, delikátní a charakteristickou chuť.  Doporučená teplota při podávání: 10 - 12 °C Párování s jídlem: skvěle se hodí k předkrmům, rybím pokrmům a těstovinám. Prosecco Accarezza se vyrábí tzv. charmatovou metodou. Při ní probíhá proces přeměny cukrů v oxid uhličitý ve velkých nerezových tancích a až potom se výsledný sekt plní do lahví. Rozdíl mezi prosecco frizzante (Accarezza) a spumante (Cinzano, Gancia) je pouze v tlaku v lahvi.... Celý popis

Koupit za 145 Kč

Popis

Ve vůni se mísí ovocné a květinové tóny, které přechází v jemnou, delikátní a charakteristickou chuť. 

Doporučená teplota při podávání: 10 - 12 °C

Párování s jídlem: skvěle se hodí k předkrmům, rybím pokrmům a těstovinám.

Prosecco Accarezza se vyrábí tzv. charmatovou metodou. Při ní probíhá proces přeměny cukrů v oxid uhličitý ve velkých nerezových tancích a až potom se výsledný sekt plní do lahví. Rozdíl mezi prosecco frizzante (Accarezza) a spumante (Cinzano, Gancia) je pouze v tlaku v lahvi. Frizzante má tlak (v důsledku oxidu uhličitého vzniklého kvašením) nejméně 1 a ne větší než 2,5 baru. Jedná se o perlivé víno. Víno, které má být definováno jako spumante, musí vyvinout tlak v lahvi aspoň 3,5 baru a označuje se také jako šumivé víno. Díky nižšímu tlaku v lahvi mohou být vína frizzante uzavřena jinou než hřibovou...
Zobrazit více

Parametry

Objem 0.75 l
Obsah alkoholu 10.5 %
Druh balení holá láhev