Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Co je to Miso a jak se vyrábí? Miso polévka patří mezi jeden ze základních pokrmů japonské kuchyně. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i některého druhu obilí. Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají... Celý popis
Koupit za 369 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
95 %
MISO KOSTKY BIO 8x10 g - DANIVAL
Doprava:
49 Kč
Skladem
369 Kč
Koupit za 369 Kč
Popis
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Co je to Miso a jak se vyrábí?
Miso polévka patří mezi jeden ze základních pokrmů japonské kuchyně. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i některého druhu obilí. Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky těmto kostkám.
Použití: Miso kostky můžete použít pro přípravu základu na miso polévku nebo z nich umíchat dresing na salát nebo zjemnit rýžové či zeleninové pokrmy. Vložte 1 kostku do 0,5 l vroucí tekutiny (polévky, omáčky, vody s těstovinami, apod).
Složení: Mořská sůl, certifikovaný RSPO palmový olej*, slunečnicový olej*, francouzský Danival JEČNÉ miso*, 23%, (SÓJA*, JEČMEN*, mořská sůl, voda, fermentační činidlo), zelenina* 5,8 % (mrkev*, pórek*, petržel*), koření* 2,6 % (koriandr*, pepř*, muškátový oříšek*, zázvor*).
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové údaje na 100 g:
- Energetická hodnota 1 555 kJ / 375 kcal
- Tuky 30,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 11,7 g
- Sacharidy 19,6 g
- z toho cukry 3,2 g
- Vláknina 2,7 g
- Bílkoviny 4,9 g
- Sůl 40,1 g
Skladování: Chraňte před vlhkostí, teplem a světlem.
Výrobce: Danival, Le Moulin d'Andiran, 47170 Andiran, Francie
Distributor: COUNTRY LIFE s.r.o. Nenačovice 87 266 01 Beroun 1
Země původu: EU / mimo EU
Co je to Miso a jak se vyrábí?
Miso polévka patří mezi jeden ze základních pokrmů japonské kuchyně. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i některého druhu obilí. Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky těmto kostkám.
Použití: Miso kostky můžete použít pro přípravu základu na miso polévku nebo z nich umíchat dresing na salát nebo zjemnit rýžové či zeleninové pokrmy. Vložte 1 kostku do 0,5 l vroucí tekutiny (polévky, omáčky, vody s těstovinami, apod).
Složení: Mořská sůl, certifikovaný RSPO palmový olej*, slunečnicový olej*, francouzský Danival JEČNÉ miso*, 23%, (SÓJA*, JEČMEN*, mořská sůl, voda, fermentační činidlo), zelenina* 5,8 % (mrkev*, pórek*, petržel*), koření* 2,6 % (koriandr*, pepř*, muškátový oříšek*, zázvor*).
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové údaje na 100 g:
- Energetická hodnota 1 555 kJ / 375 kcal
- Tuky 30,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 11,7 g
- Sacharidy 19,6 g
- z toho cukry 3,2 g
- Vláknina 2,7 g
- Bílkoviny 4,9 g
- Sůl 40,1 g
Skladování: Chraňte před vlhkostí, teplem a světlem.
Výrobce: Danival, Le Moulin d'Andiran, 47170 Andiran, Francie
Distributor: COUNTRY LIFE s.r.o. Nenačovice 87 266 01 Beroun 1
Země původu: EU / mimo EU
Parametry
| Výrobce | Danival |
| Bio | ano |