Proč je podložka Silpat® tou nejlepší volbou?   - jediný originál Silpat®ze skelného vlákna - volba č.1 světových cukrářů a pekařů  - vyrobená ze skelného vlákna, které je zalito silikonem = dokonalé výsledky při pečení  - kompletně nepřilnavá, protiskluzová - zajišťuje rovnoměrné propečení  - díky předtištěným kruhům budou makronky jedna jako druhá! - můžete ji využít při teplotách od -40 ° C až do +220 ° C - doživotní záruka – použít ji můžete více než 2 000 krát - ekologičtější varianta... Celý popis

Koupit za 799 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Proč je podložka Silpat® tou nejlepší volbou?  

- jediný originál Silpat®ze skelného vlákna

- volba č.1 světových cukrářů a pekařů 

- vyrobená ze skelného vlákna, které je zalito silikonem = dokonalé výsledky při pečení 

- kompletně nepřilnavá, protiskluzová

- zajišťuje rovnoměrné propečení 

- díky předtištěným kruhům budou makronky jedna jako druhá!

- můžete ji využít při teplotách od -40 ° C až do +220 ° C

- doživotní záruka – použít ji můžete více než 2 000 krát

- ekologičtější varianta než jednorázový pečicí papír

- můžete ji použít v troubě, mikrovlnné troubě, lednici a mrazničce

- vyrobená ve Francii z udržitelných materiálů

- perfektně funguje i na perforovaném plechu při pečení

 

Na co vše podložku Silpat® využijete?  

- samozřejmě nejvíce na makronky 

ale také na cokoliv, co vyžaduje pečicí podložku, např:

- na různé sušenky a cukroví z lineckého těsta

- na drobné pečivo viennoiserie (croissanty, pain au chocolat apod.)

- na karamelky a jiné tvrdé cukrovinky nebo čokoládové pralinky

- na meringue a pusinky

- na cookies a podobné delikatesy

- na rozválení těsta nebo potahovací (dekorační) hmoty – je protiskluzová

- na sušení ovoce v troubě

- na pečení bramborových chipsů nebo zeleninových lupínků

 

Historie značky Silpat®

Příběh značky Silpat® začal v roce 1965, kdy Guy DeMarle, renomovaný francouzský pekař, toužil najít lepší způsob, jak připravovat a péct své slavné bagety. Tato ambice ho vedla k vynálezu revoluční pomůcky, která zásadně proměnila svět profesionálního pečení.

Své nové dílo pojmenoval DeMarle Silpat® na počest dvou klíčových materiálů, které tvoří základ jeho produktů: speciálně upraveného silikonu a unikátní skleněné tkaniny. Jeho nepřilnavá silikonová podložka se brzy stala bestsellerem a dodnes je nedílnou součástí profesionálních kuchyní po celém světě.

Dnes patří Silpat® do skupiny Maison DeMarle Group a zůstává mezinárodním standardem v oblasti pekařství a cukrářství.

  

Barva: písková
Materiál: silikon se skelným vláknem, bez bisfenolů, ftalátů a peroxidu
Rozměry: 375x275 mm (ideální na klasický plech 400x300 mm), makronky 28 x  Ø 3,5 cm
Hmotnost: 0,25 kg
Údržba: Podložka se snadno čistí houbou a klasickým saponátem, můžete ji dát i do myčky nádobí. Skladujte srolované nebo naplocho na suchém, chladnějším místě. Vyvarujte se používání ostrých předmětů, abyste ji neporušili. Podložka se před pečením nevymazává žádným tukem.
Zobrazit více