Popis Naprostá většina citrusů, které se na světě sklidí, jsou pomeranče. Nejde ale o původně divoké ovoce, nýbrž výsledek křížení mandarinky a pomela. Jako první zmínili pomeranč staří Číňané ve 4. století. O jeho rozšíření do Evropy se zasloužili Maurové, kteří jej přivezli na území Španělska. V 10. století se za pomoci složitých zavlažovacích systémů začal pomeranč pěstovat ve velkém. Rozmachu se dočkal spolu s rozšířením zámořských plaveb. Námořníci trpící nedostatkem vitamínů jej brali na... Celý popis
Koupit za 137 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kitl - zdraví v láhvy Kitl Syrob Pomeranč 500 ml
Doprava:
55 Kč
Skladem
137 Kč
Koupit za 137 Kč
Kitl Syrob Pomeranč s dužinou 500 ml
Doprava:
69 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Kitl - zdraví v láhvy Kitl Syrob Pomeranč 500 ml
Doprava:
48 Kč
Skladem
137 Kč
Koupit za 137 Kč
Kitl Syrob Bio Pomeranč s dužninou pro domácí limonády 500 ml
Doprava:
84 Kč
Skladem
154 Kč
Koupit za 154 Kč
Kitl Syrob Pomeranč 0,5 l
Doprava:
zdarma
Skladem
170 Kč
Koupit za 170 Kč
Popis
Popis
Naprostá většina citrusů, které se na světě sklidí, jsou pomeranče. Nejde ale o původně divoké ovoce, nýbrž výsledek křížení mandarinky a pomela. Jako první zmínili pomeranč staří Číňané ve 4. století. O jeho rozšíření do Evropy se zasloužili Maurové, kteří jej přivezli na území Španělska. V 10. století se za pomoci složitých zavlažovacích systémů začal pomeranč pěstovat ve velkém. Rozmachu se dočkal spolu s rozšířením zámořských plaveb. Námořníci trpící nedostatkem vitamínů jej brali na palubu a zasloužili se tak o jeho rychlé rozšíření i na americký kontinent. Evropští šlechtici budovali při svých sídlech oranžerie jako výraz přepychu. Nejznámější je Oranžerie Ludvíka XIV. ve Versailles.
Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Složení: cukr, pomerančový koncentrát (Citrus x sinensis, 14 %), pomerančová dužnina (Citrus x sinensis, 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, vitamín C, konzervant: sorban draselný, přírodní pomerančové aroma.
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.
Pomerančový sirup Kitl obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1433 kJ/341 kcal, tuky < 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 82 g, z toho cukry 82 g, bílkoviny < 1 g, sůl < 0,1 g, vitamín C (kyselina L-askorbová) 40 mg (50%*).
Recyklujte naše lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.
Recepty z Kitl Syrob Pomeranč
Domácí oranžáda
Zalijte led Pomerančovým Syrobem a vychlazenou sodovkou, ozdobte plátky pomeranče.
Horký pomeranč
Pomerančový Syrob s hřebíčkem a plátkem pomeranče přelijte horkou vodou.
Orange passion
Smíchejte led s vodkou a Pomerančovým Syrobem. Přidejte dužninu z plodu mučenky a zalijte vychlazenou sodovkou.
Sex on the beach
4 cl Pomerančového Syrobu Kitl, 4 cl vodky, 2 cl broskvové vodky, 4 cl brusinkového džusu nalijte do ledové tříště, přidejte 1 dcl sodovky a dobře promíchejte.
Recepty z Kitl Syrob Pomeranč 500 ml
Recept na pomerančovou limonádu s granátovým jablkem
Instablogerka Nikol si pro Vás připravila recept s naším pomerančovým sirupem. Děti ho milují. Je osvěžující a pitný denní režim s ním dodržíte ani nebudete vědět jak. Vyzkoušejte recept na výbornou domácí pomerančovou limonádu s granátovým jablkem od Nikol. Ingredience: Led Pomerančový Syrob Kitl Granátové jablko Červený grep/ pomeranč Vodu/sodu Na ozdobení plátek pomeranče (nebo grepu), můžeme ale přidat i plátky citron a lístečky máty...
Ledový osvěžující čaj s pomerančem
Připravili jsme pro Vás silný a o to více osvěžující ledový čaj s pomerančem, bylinkami a zázvorem . Překvapte své kamarády a známé příjemným vychlazeným a jedinečným nápojem, který skvěle chutná a snadno doplní tekutiny v horkém létě. Ingredience: 2 sáčky černého čaje 300 ml vody 2 cm nastrouhaného zázvoru 2 snítky čerstvé meduňky 2 snítky čerstvé máty 2 plátky citrónu 100 ml Kitl Syrob Pomeranč 500 ml vody led Postup: Nejprve nechte 2...Zdravé jahodovo-mrkvové smoothie s pomerančem
Koktejl plný jahod, ale i mrkve spolu s pomerančem. Tento recept na jahodovo-mrkvové smoothie s pomerančem je vhodný pro děti již od 1 roku věku. Výborný je ale pro všechny věkové kategorie. Tato netradiční kombinace je opravdu skvělá. Vyzkoušejte! Ingredience (na 2 koktejly): 200 g jahod 100 g větší mrkve 60 ml (dva panáky) Kitl Syrob Pomeranč 200 ml plnotučného mléka (lze použít ale i vodu nebo rostlinné mléko) Postup: Očistěte mrkev a nakrájejte na...Domácí oranžáda
Recept na domácí oranžádu Kitl Osvěžující oranžádu si připravíte snadno a rychle i z pohodlí domova. Osvěží a skvěle chutná! Vychutnejte si léto s domácí pomerančovou limonádou. Ingredience: Pomerančový Syrob Kitl Vychlazená soda Led Plátky pomeranče na ozdobení Čerstvá máta na ozdobení Postup: Plátky pomeranče a led zalijte pomerančovým sirupem Kitl a vychlazenou sodovkou. Ozdobit můžete lístečky máty. Pomerančový sirup Kitl objednávejte na...
Naprostá většina citrusů, které se na světě sklidí, jsou pomeranče. Nejde ale o původně divoké ovoce, nýbrž výsledek křížení mandarinky a pomela. Jako první zmínili pomeranč staří Číňané ve 4. století. O jeho rozšíření do Evropy se zasloužili Maurové, kteří jej přivezli na území Španělska. V 10. století se za pomoci složitých zavlažovacích systémů začal pomeranč pěstovat ve velkém. Rozmachu se dočkal spolu s rozšířením zámořských plaveb. Námořníci trpící nedostatkem vitamínů jej brali na palubu a zasloužili se tak o jeho rychlé rozšíření i na americký kontinent. Evropští šlechtici budovali při svých sídlech oranžerie jako výraz přepychu. Nejznámější je Oranžerie Ludvíka XIV. ve Versailles.
Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Složení: cukr, pomerančový koncentrát (Citrus x sinensis, 14 %), pomerančová dužnina (Citrus x sinensis, 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, vitamín C, konzervant: sorban draselný, přírodní pomerančové aroma.
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.
Pomerančový sirup Kitl obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1433 kJ/341 kcal, tuky < 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 82 g, z toho cukry 82 g, bílkoviny < 1 g, sůl < 0,1 g, vitamín C (kyselina L-askorbová) 40 mg (50%*).
Recyklujte naše lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.
Recepty z Kitl Syrob Pomeranč
Domácí oranžáda
Zalijte led Pomerančovým Syrobem a vychlazenou sodovkou, ozdobte plátky pomeranče.
Horký pomeranč
Pomerančový Syrob s hřebíčkem a plátkem pomeranče přelijte horkou vodou.
Orange passion
Smíchejte led s vodkou a Pomerančovým Syrobem. Přidejte dužninu z plodu mučenky a zalijte vychlazenou sodovkou.
Sex on the beach
4 cl Pomerančového Syrobu Kitl, 4 cl vodky, 2 cl broskvové vodky, 4 cl brusinkového džusu nalijte do ledové tříště, přidejte 1 dcl sodovky a dobře promíchejte.
Recepty z Kitl Syrob Pomeranč 500 ml
Recept na pomerančovou limonádu s granátovým jablkem
Instablogerka Nikol si pro Vás připravila recept s naším pomerančovým sirupem. Děti ho milují. Je osvěžující a pitný denní režim s ním dodržíte ani nebudete vědět jak. Vyzkoušejte recept na výbornou domácí pomerančovou limonádu s granátovým jablkem od Nikol. Ingredience: Led Pomerančový Syrob Kitl Granátové jablko Červený grep/ pomeranč Vodu/sodu Na ozdobení plátek pomeranče (nebo grepu), můžeme ale přidat i plátky citron a lístečky máty...
Ledový osvěžující čaj s pomerančem
Připravili jsme pro Vás silný a o to více osvěžující ledový čaj s pomerančem, bylinkami a zázvorem . Překvapte své kamarády a známé příjemným vychlazeným a jedinečným nápojem, který skvěle chutná a snadno doplní tekutiny v horkém létě. Ingredience: 2 sáčky černého čaje 300 ml vody 2 cm nastrouhaného zázvoru 2 snítky čerstvé meduňky 2 snítky čerstvé máty 2 plátky citrónu 100 ml Kitl Syrob Pomeranč 500 ml vody led Postup: Nejprve nechte 2...Zdravé jahodovo-mrkvové smoothie s pomerančem
Koktejl plný jahod, ale i mrkve spolu s pomerančem. Tento recept na jahodovo-mrkvové smoothie s pomerančem je vhodný pro děti již od 1 roku věku. Výborný je ale pro všechny věkové kategorie. Tato netradiční kombinace je opravdu skvělá. Vyzkoušejte! Ingredience (na 2 koktejly): 200 g jahod 100 g větší mrkve 60 ml (dva panáky) Kitl Syrob Pomeranč 200 ml plnotučného mléka (lze použít ale i vodu nebo rostlinné mléko) Postup: Očistěte mrkev a nakrájejte na...Domácí oranžáda
Recept na domácí oranžádu Kitl Osvěžující oranžádu si připravíte snadno a rychle i z pohodlí domova. Osvěží a skvěle chutná! Vychutnejte si léto s domácí pomerančovou limonádou. Ingredience: Pomerančový Syrob Kitl Vychlazená soda Led Plátky pomeranče na ozdobení Čerstvá máta na ozdobení Postup: Plátky pomeranče a led zalijte pomerančovým sirupem Kitl a vychlazenou sodovkou. Ozdobit můžete lístečky máty. Pomerančový sirup Kitl objednávejte na...
Parametry
Výrobce | Kitl |
Objem | 0.5 l |
Příchuť | pomeranč |
Bio | ano |