Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí  noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně z masa z českých chovů. Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin. Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.Složení výrobku: min. 70 % vepřového masa, vepřové sádlo, tymián, sůl 1,5 % a pepř. Hmotnost: 115 g

Koupit za 102 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí  noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně z masa z českých chovů.
Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.Složení výrobku: min. 70 % vepřového masa, vepřové sádlo, tymián, sůl 1,5 % a pepř.
Hmotnost: 115 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Paštiky Rašovská