Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně z masa z českých chovů. Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin. Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.Složení výrobku: min. 70 % vepřového masa, vepřové sádlo, tymián, sůl 1,5 % a pepř. Hmotnost: 115 g
Koupit za 102 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Rašovská Trhané maso Vepřové 115 g
Doprava:
69 Kč
102 Kč
Koupit za 102 Kč
Popis
Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně z masa z českých chovů.
Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.Složení výrobku: min. 70 % vepřového masa, vepřové sádlo, tymián, sůl 1,5 % a pepř.
Hmotnost: 115 g
Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.Složení výrobku: min. 70 % vepřového masa, vepřové sádlo, tymián, sůl 1,5 % a pepř.
Hmotnost: 115 g
Parametry
Výrobce | Paštiky Rašovská |