Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Pro ty, kteří preferují celý vanilkový lusk. Jeho využití je všestranné a lze ho k aromatizaci použít i opakovaně. Pod názvem „Bourbon“ se vanilkové lusky pěstují jedině na ostrovech Madagaskar a Komory. Vanilkový lusk Dr. Oetker je jemným, vzácným a jedinečným kořením. Jeho výraznou sladkou a kořeněnou vůni a chuť ocení i největší znalci. Bourbon Vanilkový lusk Dr. Oetker vystačí až na 500 ml tekutiny nebo 500 g mouky. Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker... Celý popis
Koupit za 130 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
0 %
Dr. Oetker Vanilkový lusk Bourbon
Doprava:
49 Kč
Skladem
130 Kč
Koupit za 130 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Pro ty, kteří preferují celý vanilkový lusk. Jeho využití je všestranné a lze ho k aromatizaci použít i opakovaně. Pod názvem „Bourbon“ se vanilkové lusky pěstují jedině na ostrovech Madagaskar a Komory.
Vanilkový lusk Dr. Oetker je jemným, vzácným a jedinečným kořením. Jeho výraznou sladkou a kořeněnou vůni a chuť ocení i největší znalci.
Bourbon Vanilkový lusk Dr. Oetker vystačí až na 500 ml tekutiny nebo 500 g mouky. Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker pochází z ostrova Madagaskar a je té nejlepší kvality. Plody vanilky zrají 7-8 měsíců, poté se ručně sklízejí a nechávají na slunci vysušit. vanilkové lusky se ručně třídí a k balení jsou dopravovány do Evropy. Přísné kvalitativní požadavky a kontrola zaručují vysokou kvalitu Vanilkových lusků Bourbon Dr. Oetker.
Fenomén vanilka
Vanilka je jemným, vzácným a jedinečným kořením. Vanilka je skutečným fenoménem a její aroma je nezapomenutelné. Vanilka je celosvětově nejoblíbenější sladká příchuť. Počátky vanilky můžeme najít v Mexiku, v oblastech kolem rovníku. Pěstovala se a využívala již v době Aztéků. Do Evropy se dostala v 6. století. Její obliba od té doby strmě vzrůstala po celém světě.
O výrobci
Rodinná společnost Dr. Oetker nabízí nejrozmanitější dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku nebo práškové nápoje z prověřených a originálních receptur. Protože je v tuzemsku oblíbený, svůj sortiment neustále rozšiřuje. Cílem značky je vyrábět pokrmy s maximální péčí a z výhradně kvalitních surovin, aby byla zaručena kvalita a bezpečnost výrobků.
Vanilkový lusk Dr. Oetker je jemným, vzácným a jedinečným kořením. Jeho výraznou sladkou a kořeněnou vůni a chuť ocení i největší znalci.
Bourbon Vanilkový lusk Dr. Oetker vystačí až na 500 ml tekutiny nebo 500 g mouky. Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker pochází z ostrova Madagaskar a je té nejlepší kvality. Plody vanilky zrají 7-8 měsíců, poté se ručně sklízejí a nechávají na slunci vysušit. vanilkové lusky se ručně třídí a k balení jsou dopravovány do Evropy. Přísné kvalitativní požadavky a kontrola zaručují vysokou kvalitu Vanilkových lusků Bourbon Dr. Oetker.
Fenomén vanilka
Vanilka je jemným, vzácným a jedinečným kořením. Vanilka je skutečným fenoménem a její aroma je nezapomenutelné. Vanilka je celosvětově nejoblíbenější sladká příchuť. Počátky vanilky můžeme najít v Mexiku, v oblastech kolem rovníku. Pěstovala se a využívala již v době Aztéků. Do Evropy se dostala v 6. století. Její obliba od té doby strmě vzrůstala po celém světě.
O výrobci
Rodinná společnost Dr. Oetker nabízí nejrozmanitější dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku nebo práškové nápoje z prověřených a originálních receptur. Protože je v tuzemsku oblíbený, svůj sortiment neustále rozšiřuje. Cílem značky je vyrábět pokrmy s maximální péčí a z výhradně kvalitních surovin, aby byla zaručena kvalita a bezpečnost výrobků.
Parametry
| Výrobce | Dr. Oetker |