Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: Při léčivých kůrách a zánětech. Náš tip: Máte rádi paštiku? Napadlo Vás udělat si doma vlastní? Vyzkoušejte za pomoci provensálského... Celý popis
Koupit za 33 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Profikoření - Provensálské koření (100g)
Doprava:
49 Kč
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
Popis
Provensálské koření
Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy
Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule
Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa.
Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie).
Zdravotní účinky: Při léčivých kůrách a zánětech.
Náš tip: Máte rádi paštiku? Napadlo Vás udělat si doma vlastní? Vyzkoušejte za pomoci provensálského koření.
Recept:
Domácí játrová paštika
1kg játry, 0,5kg bůčku, sůl, pepř, 1dcl smetany, 2 stroužky česneku, lžička provensálského koření, cibule
Játra i bůček pokrájíme, okořeníme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyndáme, a dáme péct na 200°C hodinku. Vyndáme a rozmixujeme. Pak přidáme pokrájenou osmahnutou cibulku, šlehačku a česnek. Dáme do formy a do trouby s 3 cm vody a pečeme takto 2 hodiny.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy
Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule
Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa.
Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie).
Zdravotní účinky: Při léčivých kůrách a zánětech.
Náš tip: Máte rádi paštiku? Napadlo Vás udělat si doma vlastní? Vyzkoušejte za pomoci provensálského koření.
Recept:
Domácí játrová paštika
1kg játry, 0,5kg bůčku, sůl, pepř, 1dcl smetany, 2 stroužky česneku, lžička provensálského koření, cibule
Játra i bůček pokrájíme, okořeníme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyndáme, a dáme péct na 200°C hodinku. Vyndáme a rozmixujeme. Pak přidáme pokrájenou osmahnutou cibulku, šlehačku a česnek. Dáme do formy a do trouby s 3 cm vody a pečeme takto 2 hodiny.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Značka | Profikoření |
Hmotnost | 100 g |
Druh koření | provensálské |