Více chuti a barvy do vašich pokrmů Obohacená recepturu Bauer bio zeleninových bujonových kostek o ekologicky pěstovanou kurkumu. BIO vývarové kostky z kurkumy Bauer ochutí vaše pokrmy jemným exotickým nádechem, jsou ideální pro přípravu inovativních receptů a dodají charakter každému jídlu bez přidání dalších dochucovadel. - BEZ lepku - BEZ laktózy - BEZ nasycených tuků - S mořskou solí - S kurkumou - 100 % vegan - 100 % BIO - organické Použití: Pro přípravu vývaru rozpusťte... Celý popis
Koupit za 119 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Více chuti a barvy do vašich pokrmů
Obohacená recepturu Bauer bio zeleninových bujonových kostek o ekologicky pěstovanou kurkumu. BIO vývarové kostky z kurkumy Bauer ochutí vaše pokrmy jemným exotickým nádechem, jsou ideální pro přípravu inovativních receptů a dodají charakter každému jídlu bez přidání dalších dochucovadel.
- BEZ lepku
- BEZ laktózy
- BEZ nasycených tuků
- S mořskou solí
- S kurkumou
- 100 % vegan
- 100 % BIO - organické
Použití:
Pro přípravu vývaru rozpusťte 1 kostku vývaru v 500 ml vody a několik minut vařte. Přidejte do vašich oblíbených pokrmů k obohacení a zvýraznění chuti.
Složení:
mořská sůl, dehydrogenovaný rostlinný olej (palmový)*, kvasnicový extrakt* 14,2 %, sušená zelenina v různém množství (brambory*, mrkev*, celer *, petržel*, rajče*, cibule*, pórek*, česnek *) 10,3 %, prášek z kurkumy* 6,6 %.
* produkty v BIO-organické kvalitě
Obsahuje alergeny: celer
Výrobek je hygroskopický, skladujte ho na chladném a suchém místě. Trvanlivost 36 měsíců.
Italská tradice a inovace od roku 1929
MAXIMÁLNÍ PÉČE V KAŽDÉM DETAILU A Z TOHO PRAMENÍCÍ OPRAVDOVÁ CHUŤ A SKUTEČNÁ KVALITA BUJÓNŮ A DOCHUCOVADEL ZNAČKY BAUER
Potravinářské výrobky společnosti Bauer se vyznačují kvalitou a přirozeností. Společnost skvěle kombinuje tradici s inovací, aby přinesla ty nejlepší chutě do vaší kuchyně. Přirozená chuť je inspirována italskou, především trentinskou kuchyní. Mistrovské řemeslné zpracování a přísný vyběr surovin, dodržování procesů a časů zpracování, které jsou pomalé a jemné, dělají své. Výsledné produkty vám nabídnou ničím nerušenou čistou chuť bez přidaných aromat, bez glutamátu, přidaného cukru či plnidel. Bauer bujóny a granuláty přináší jednoduše intenzivní zdravou chuť a certifikovanou kvalitu na váš stůl.
Certifikáty společnosti BAUER.
Obohacená recepturu Bauer bio zeleninových bujonových kostek o ekologicky pěstovanou kurkumu. BIO vývarové kostky z kurkumy Bauer ochutí vaše pokrmy jemným exotickým nádechem, jsou ideální pro přípravu inovativních receptů a dodají charakter každému jídlu bez přidání dalších dochucovadel.
- BEZ lepku
- BEZ laktózy
- BEZ nasycených tuků
- S mořskou solí
- S kurkumou
- 100 % vegan
- 100 % BIO - organické
Použití:
Pro přípravu vývaru rozpusťte 1 kostku vývaru v 500 ml vody a několik minut vařte. Přidejte do vašich oblíbených pokrmů k obohacení a zvýraznění chuti.
Složení:
mořská sůl, dehydrogenovaný rostlinný olej (palmový)*, kvasnicový extrakt* 14,2 %, sušená zelenina v různém množství (brambory*, mrkev*, celer *, petržel*, rajče*, cibule*, pórek*, česnek *) 10,3 %, prášek z kurkumy* 6,6 %.
* produkty v BIO-organické kvalitě
Obsahuje alergeny: celer
Výrobek je hygroskopický, skladujte ho na chladném a suchém místě. Trvanlivost 36 měsíců.
Italská tradice a inovace od roku 1929
MAXIMÁLNÍ PÉČE V KAŽDÉM DETAILU A Z TOHO PRAMENÍCÍ OPRAVDOVÁ CHUŤ A SKUTEČNÁ KVALITA BUJÓNŮ A DOCHUCOVADEL ZNAČKY BAUER
Potravinářské výrobky společnosti Bauer se vyznačují kvalitou a přirozeností. Společnost skvěle kombinuje tradici s inovací, aby přinesla ty nejlepší chutě do vaší kuchyně. Přirozená chuť je inspirována italskou, především trentinskou kuchyní. Mistrovské řemeslné zpracování a přísný vyběr surovin, dodržování procesů a časů zpracování, které jsou pomalé a jemné, dělají své. Výsledné produkty vám nabídnou ničím nerušenou čistou chuť bez přidaných aromat, bez glutamátu, přidaného cukru či plnidel. Bauer bujóny a granuláty přináší jednoduše intenzivní zdravou chuť a certifikovanou kvalitu na váš stůl.
Certifikáty společnosti BAUER.