Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15 Škubačka vhodná pro středně velkou i větší vodní a hrabavou drůbež. Škubací válec je vybaven 15ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Kapacita škubání je 30–40ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže. Instalace škubačky drůbeže na vrtačku Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude s výrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito k otáčení, doporučujeme upevnit k pracovní ploše (například... Celý popis
Koupit za 1 699 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15
Doprava:
69 Kč
Skladem
1 699 Kč
Koupit za 1 699 Kč
Popis
Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15
Škubačka vhodná pro středně velkou i větší vodní a hrabavou drůbež. Škubací válec je vybaven 15ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Kapacita škubání je 30–40ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže.
Instalace škubačky drůbeže na vrtačku
Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude s výrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito k otáčení, doporučujeme upevnit k pracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek) viz obrázek níže.
Příprava před škubáním
Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.
Jak správně škubat
Středně velkou drůbež (např. slepice, kačeny) je doporučeno držet za nohy a spouštět podél rotujícího válce, větší drůbež (např. husy, krůty) pokládat na škubačku a přes válec převalovat vždy část, kterou budete chtít oškubat. Více inspirace viz video níže.
Návod k obsluze ke stažení:
Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15
Škubačka vhodná pro středně velkou i větší vodní a hrabavou drůbež. Škubací válec je vybaven 15ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Kapacita škubání je 30–40ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže.
Instalace škubačky drůbeže na vrtačku
Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude s výrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito k otáčení, doporučujeme upevnit k pracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek) viz obrázek níže.
Příprava před škubáním
Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.
Jak správně škubat
Středně velkou drůbež (např. slepice, kačeny) je doporučeno držet za nohy a spouštět podél rotujícího válce, větší drůbež (např. husy, krůty) pokládat na škubačku a přes válec převalovat vždy část, kterou budete chtít oškubat. Více inspirace viz video níže.
Návod k obsluze ke stažení:
Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15