Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15 Škubačka vhodná pro středně velkou i větší vodní a hrabavou drůbež. Škubací válec je vybaven 15ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Kapacita škubání je 30–40ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže. Instalace škubačky drůbeže na vrtačku Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude s výrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito k otáčení, doporučujeme upevnit k pracovní ploše (například... Celý popis

Koupit za 1 699 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15

Škubačka vhodná pro středně velkou i větší vodní a hrabavou drůbež. Škubací válec je vybaven 15ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Kapacita škubání je 30–40ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže.

Instalace škubačky drůbeže na vrtačku

Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude s výrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito k otáčení, doporučujeme upevnit k pracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek) viz obrázek níže.

Příprava před škubáním

Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

 

Jak správně škubat

Středně velkou drůbež (např. slepice, kačeny) je doporučeno držet za nohy a spouštět podél rotujícího válce, větší drůbež (např. husy, krůty) pokládat na škubačku a přes válec převalovat vždy část, kterou budete chtít oškubat. Více inspirace viz video níže.

Návod k obsluze ke stažení:
Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15

 
Zobrazit více