Štěpka z javoru produkuje jemný kouř s lehkou nasládlou chutí. Uzeniny získají zlatavou barvu. Zvláště se doporučuje k uzení drůbežího masa, ryb, hovězího a vepřového masa. Vlastnosti udící štěpky: frakce 04, tj. frakce o rozměrech cca 3 - 5 mm, čisté a dobře odprášené, důkladně roztříděné, bez plísní a hub, výhodné balení obsahuje 2 litry štěpky, což by mělo vystačit na cca 6-8 hodin uzení. Skladujte na suchém a chladném místě.

Koupit za 69 Kč

Popis

Štěpka z javoru produkuje jemný kouř s lehkou nasládlou chutí. Uzeniny získají zlatavou barvu. Zvláště se doporučuje k uzení drůbežího masa, ryb, hovězího a vepřového masa.

Vlastnosti udící štěpky: frakce 04, tj. frakce o rozměrech cca 3 - 5 mm, čisté a dobře odprášené,
důkladně roztříděné, bez plísní a hub, výhodné balení obsahuje 2 litry štěpky, což by mělo vystačit na
cca 6-8 hodin uzení.

Skladujte na suchém a chladném místě.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Grillpal
Druh paliva štěpky