Štěpka z javoru produkuje jemný kouř s lehkou nasládlou chutí. Uzeniny získají zlatavou barvu. Zvláště se doporučuje k uzení drůbežího masa, ryb, hovězího a vepřového masa. Vlastnosti udící štěpky: frakce 04, tj. frakce o rozměrech cca 3 - 5 mm, čisté a dobře odprášené, důkladně roztříděné, bez plísní a hub, výhodné balení obsahuje 2 litry štěpky, což by mělo vystačit na cca 6-8 hodin uzení. Skladujte na suchém a chladném místě.
Koupit za 69 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRILLPAL Udící štěpka JAVOR 3-5mm, 2 litry
Doprava:
99 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
GRILLPAL Udící štěpka JAVOR 3-5mm, 2 litry
Doprava:
99 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Popis
Štěpka z javoru produkuje jemný kouř s lehkou nasládlou chutí. Uzeniny získají zlatavou barvu. Zvláště se doporučuje k uzení drůbežího masa, ryb, hovězího a vepřového masa.
Vlastnosti udící štěpky: frakce 04, tj. frakce o rozměrech cca 3 - 5 mm, čisté a dobře odprášené,
důkladně roztříděné, bez plísní a hub, výhodné balení obsahuje 2 litry štěpky, což by mělo vystačit na
cca 6-8 hodin uzení.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Vlastnosti udící štěpky: frakce 04, tj. frakce o rozměrech cca 3 - 5 mm, čisté a dobře odprášené,
důkladně roztříděné, bez plísní a hub, výhodné balení obsahuje 2 litry štěpky, což by mělo vystačit na
cca 6-8 hodin uzení.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Parametry
Výrobce | Grillpal |
Druh paliva | štěpky |