Schär Pizza základ 300 g

0 %
Stars
(0 hodnocení)

BEZLEPKOVÁ PIZZA K DOPEČENÍ   Víte, že se pizza jedla už před naším letopočtem, v době kamenné? A dnes je to nejoblíbenější jídlo rychlého občerstvení na světě!   V dávné minulosti byl nejranější formou pizzy hrubý chléb, který se pekl pod uhlíky. Po upečení se dochutil různými přísadami a používal se také místo talířů a nádobí. Zmínky o používání plochého kulatého chleba, pečeného společně s olejem, bylinkami, medem a řadou jiných polev, jako talíře, pochází z antického Řecka. Pizzu mohl nicméně... Celý popis

Koupit za 140 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

BEZLEPKOVÁ PIZZA K DOPEČENÍ
 
Víte, že se pizza jedla už před naším letopočtem, v době kamenné? A dnes je to nejoblíbenější jídlo rychlého občerstvení na světě!
 
V dávné minulosti byl nejranější formou pizzy hrubý chléb, který se pekl pod uhlíky. Po upečení se dochutil různými přísadami a používal se také místo talířů a nádobí. Zmínky o používání plochého kulatého chleba, pečeného společně s olejem, bylinkami, medem a řadou jiných polev, jako talíře, pochází z antického Řecka. Pizzu mohl nicméně vymyslet kterýkoli ze starověkých národů, který objevil tajemství míchání mouky s vodou a ohřívání na horkém kameni. Nejvíce se pizza uchytila v Itálii, z doby zkázy Pompejí máme důkazy o existenci obchůdků podobných dnešním pizzériím s pecemi s mramorovými kameny a nástroji pro výrobu plochých moučných "koláčů". V nedaleké Neapoli pak na konci 18. století vznikla moderní pizza v podobě, jak ji známe dnes, a odtud se posléze rozšířila do Ameriky a do celého světa.
 
A skvělá večeře je na stole!
 
 
SLOŽENÍ:
kukuřičný škrob, rýžová mouka, kváskové těsto 13% (rýžová mouka, pitná voda), pitná voda, bramborový škrob, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; rýžový škrob, kukuřičná mouka, glukózový sirup, pekařské droždí 2,2%, dextróza, extra panenský olivový olej 1,6%, slunečnicový olej, rostlinná vláknina (psyllium), jodizovaná sůl (jedlá sůl, jodid draselný), etylalkohol, sójová bílkovina, kypřící látky: glukono-delta-lakton, hydrogenuhličitan sodný; regulátory kyselosti: kyselina vinná, kyselina citronová.
 
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY (laktóza
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Schär