Damaškový nůž Nakiri je nůž na zeleninu v japonském stylu. Jeho tvar je ideální k přenesení zeleniny z prkénka. Kuchyňský nůž Nakiri je damaškový nůž vyrobený z 67vrstvé nerezové oceli, vzor na čepeli není laserový vzor a je vybaven 60-62 HRC (Rockwell tvrdoměr). Nože z damaškové oceli mají vyšší tvrdost než běžné ocelové nože a delší životnost. S 16,5 cm nožovou hlavou lze snadno provádět každodenní úkoly v kuchyni při krájení ovoce, zeleniny a masa. Proto je kuchyňský nůž Nakiri tou nejlepší... Celý popis
Koupit za 2 160 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Damaškový nůž Nakiri je nůž na zeleninu v japonském stylu. Jeho tvar je ideální k přenesení zeleniny z prkénka.
Kuchyňský nůž Nakiri je damaškový nůž vyrobený z 67vrstvé nerezové oceli, vzor na čepeli není laserový vzor a je vybaven 60-62 HRC (Rockwell tvrdoměr). Nože z damaškové oceli mají vyšší tvrdost než běžné ocelové nože a delší životnost.
S 16,5 cm nožovou hlavou lze snadno provádět každodenní úkoly v kuchyni při krájení ovoce, zeleniny a masa. Proto je kuchyňský nůž Nakiri tou nejlepší volbou do kuchyně nebo restaurace, kde rádi vaříte.
Kuchyňský nůž byl navržen s designem full tang. Nemusíte se bát oddělování čepele a rukojeti, takže je nůž extrémně pevný a odolný.
Ergonomická rukojeť poskytuje ideální úchop pro zajištění rovnováhy s kuchařským nožem.
Materiál čepele: 67 vrstvá Damašková ocel 10Cr15Mov
Délka čepele 16,9cm
Délka rukojeti 13,7 cm
Tvrdost čepele: HRC 60~62
Ostří čepele: 15 stupňů na stranu
Materiál rukojeti: sklolaminát G10
Barva rukojeti: černá
Designová rukojeť: ergonomický tvar rukojeti
Způsob výroby: kování
Váha 285g
Kuchyňský nůž Nakiri je damaškový nůž vyrobený z 67vrstvé nerezové oceli, vzor na čepeli není laserový vzor a je vybaven 60-62 HRC (Rockwell tvrdoměr). Nože z damaškové oceli mají vyšší tvrdost než běžné ocelové nože a delší životnost.
S 16,5 cm nožovou hlavou lze snadno provádět každodenní úkoly v kuchyni při krájení ovoce, zeleniny a masa. Proto je kuchyňský nůž Nakiri tou nejlepší volbou do kuchyně nebo restaurace, kde rádi vaříte.
Kuchyňský nůž byl navržen s designem full tang. Nemusíte se bát oddělování čepele a rukojeti, takže je nůž extrémně pevný a odolný.
Ergonomická rukojeť poskytuje ideální úchop pro zajištění rovnováhy s kuchařským nožem.
Materiál čepele: 67 vrstvá Damašková ocel 10Cr15Mov
Délka čepele 16,9cm
Délka rukojeti 13,7 cm
Tvrdost čepele: HRC 60~62
Ostří čepele: 15 stupňů na stranu
Materiál rukojeti: sklolaminát G10
Barva rukojeti: černá
Designová rukojeť: ergonomický tvar rukojeti
Způsob výroby: kování
Váha 285g
Parametry
Výrobce | Shanzu |
Japonské nože | Nakiri |
Délka ostří | 16.5 cm |
Japonské | ano |