Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat... Celý popis
Koupit za 629 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
 96 %
        
        
        96 %
        
        
    
    Tamper Motta 51mm nerez/dřevo
            
                Doprava:
                
                                              45 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        629 Kč
    
    
        Koupit za 629 Kč
    
 87 %
        
        
        87 %
        
        
    
    Motta Tamper dřevo 51mm
            
                Doprava:
                
                                              89 Kč
                                     
            
            
    
        820 Kč
    
    
        Koupit za 820 Kč
    
 94 %
        
        
        94 %
        
        
    
    Motta Tamper dřevo 51mm
            
                Doprava:
                
                                              99 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        684 Kč
    
    
        Koupit za 684 Kč
    
 99 %
        
        
        99 %
        
        
    
    Tamper Motta 51mm - nerez, dřevo
            
                Doprava:
                
                                              39 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        629 Kč
    
    
        Koupit za 629 Kč
    
Popis
            Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat příliš pomalu.
Určitě doporučuje tampery kovové, těžké, práce je s nimi velice příjemná.
Profesionální tamper Motta má kovovou základnu a ergonomickou dřevěnou rukojeť a jeho váha je 350g.
Při nákupu tamperu je důležité vědět, jaký průměr má páka vašeho kávovaru. Tento tamper Motta má průměr 51mm.
Materiál: nerezová ocel, dřevo
Barva: černá
Hmotnost: 350g
Výška: 100mm
Průměr: 51mm
    Určitě doporučuje tampery kovové, těžké, práce je s nimi velice příjemná.
Profesionální tamper Motta má kovovou základnu a ergonomickou dřevěnou rukojeť a jeho váha je 350g.
Při nákupu tamperu je důležité vědět, jaký průměr má páka vašeho kávovaru. Tento tamper Motta má průměr 51mm.
Materiál: nerezová ocel, dřevo
Barva: černá
Hmotnost: 350g
Výška: 100mm
Průměr: 51mm
Parametry
| Výrobce | Motta | 
| Materiál rukojeti | dřevěné | 
| Typ | tampery | 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
