Bezlepkový křupkový chlebíček 180 g Bezgluten Trvanlivé pečivo bezlepkové pečivo je produkt vytvořený na bázi kukuřičné, bramborové a rýžové mouky. Na rozdíl od pšeničné mouky je jejich glykemický index a zároveň i kalorický obsah mnohem nižší, takže lze bez obav říci, že jde o dobré pečivo pro hubnutí. Po snězení plátku křupavého pečiva si tělo zachovává pocit sytosti po delší dobu a pomaleji spotřebovává vstřebávanou energii. Kromě toho jsou kukuřičná a rýžová mouka také bohatým zdrojem zdraví... Celý popis
Koupit za 109 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
BEZGLUTEN Chléb křehký bez lepku 180 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Popis
Bezlepkový křupkový chlebíček 180 g
Bezgluten
Trvanlivé pečivo bezlepkové pečivo je produkt vytvořený na bázi kukuřičné, bramborové a rýžové mouky. Na rozdíl od pšeničné mouky je jejich glykemický index a zároveň i kalorický obsah mnohem nižší, takže lze bez obav říci, že jde o dobré pečivo pro hubnutí. Po snězení plátku křupavého pečiva si tělo zachovává pocit sytosti po delší dobu a pomaleji spotřebovává vstřebávanou energii. Kromě toho jsou kukuřičná a rýžová mouka také bohatým zdrojem zdraví prospěšných složek, jako je vláknina, vitamíny a minerály. Lehce stravitelné trvanlivé pečivo bude vhodné i pro osoby s nesnášenlivostí laktózy.
Lehké pečivo je ideální náhradou bílého chleba, rohlíků a jiných druhů pečiva. Můžete je konzumovat v kombinaci s tradičními přísadami do sendvičů, jako jsou uzeniny, sýry, pomazánky, džemy, zeleniny a dokonce i ovoce. Skvěle poslouží také jako samostatná svačinka nebo jako náhrada chleba do polévek a salátů.
Ingredience:
kukuřičná mouka, bramborová mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sůl.
Tabulka nutričních hodnot
Výživová hodnota v 100 g výrobku:
- Energetická hodnota v 100 g výrobku: 381 kcal / 1 616 kJ
- Tuk: 0,8 g
- z toho nasycené kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 87 g
- z toho cukry: 1,1 g
- Vláknina: 3,2 g
- Bílkoviny: 4,8 g
- Sůl: 1,1 g
Země výrobce:
Polsko
Bezgluten
Trvanlivé pečivo bezlepkové pečivo je produkt vytvořený na bázi kukuřičné, bramborové a rýžové mouky. Na rozdíl od pšeničné mouky je jejich glykemický index a zároveň i kalorický obsah mnohem nižší, takže lze bez obav říci, že jde o dobré pečivo pro hubnutí. Po snězení plátku křupavého pečiva si tělo zachovává pocit sytosti po delší dobu a pomaleji spotřebovává vstřebávanou energii. Kromě toho jsou kukuřičná a rýžová mouka také bohatým zdrojem zdraví prospěšných složek, jako je vláknina, vitamíny a minerály. Lehce stravitelné trvanlivé pečivo bude vhodné i pro osoby s nesnášenlivostí laktózy.
Lehké pečivo je ideální náhradou bílého chleba, rohlíků a jiných druhů pečiva. Můžete je konzumovat v kombinaci s tradičními přísadami do sendvičů, jako jsou uzeniny, sýry, pomazánky, džemy, zeleniny a dokonce i ovoce. Skvěle poslouží také jako samostatná svačinka nebo jako náhrada chleba do polévek a salátů.
Ingredience:
kukuřičná mouka, bramborová mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sůl.
Tabulka nutričních hodnot
Výživová hodnota v 100 g výrobku:
- Energetická hodnota v 100 g výrobku: 381 kcal / 1 616 kJ
- Tuk: 0,8 g
- z toho nasycené kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 87 g
- z toho cukry: 1,1 g
- Vláknina: 3,2 g
- Bílkoviny: 4,8 g
- Sůl: 1,1 g
Země výrobce:
Polsko
Parametry
| Výrobce | Bezgluten |