Chutné osvěžení nejen pro horké dny. To jsou řemeslné vodní kefíry od Kefir Eau Vertueuse. Jedná se o živé fermentované nápoje, které si můžete vychutnat bez přidaného cukru. Představuje dokonalou volbu pro milovníky jemných perlivých nápojů bez zbytečných přidaných ingrediencí. V každém doušku ucítíte úžasnou chuť ibišku a cassisu. Základ tvoří také sušené bio fíky a datle, které dodávají živiny kefírovým kulturám. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován. Po smíchání bio ingrediencí probíhá macerace... Celý popis
Koupit za 52 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Chutné osvěžení nejen pro horké dny. To jsou řemeslné vodní kefíry od Kefir Eau Vertueuse. Jedná se o živé fermentované nápoje, které si můžete vychutnat bez přidaného cukru. Představuje dokonalou volbu pro milovníky jemných perlivých nápojů bez zbytečných přidaných ingrediencí. V každém doušku ucítíte úžasnou chuť ibišku a cassisu. Základ tvoří také sušené bio fíky a datle, které dodávají živiny kefírovým kulturám.
Celý proces výroby je pečlivě kontrolován. Po smíchání bio ingrediencí probíhá macerace a fermentace po dobu 2 až 3 dnů v dynamizované vodě. Během této doby je nápoj pravidelně promícháván, aby se chutě dokonale propojily. Následně se filtruje pouze přes jemné plátno, bez sterilní filtrace či pasterizace. Lahvování probíhá ještě před ukončením fermentace, díky čemuž nápoj přirozeně dozrává a získává jemnou perlivost přímo v lahvi.
Hlavní výhody vodního kefíru Ibišek:
Zcela bez cukru: Veškerý bio řepný cukr, přidaný na začátku jako potrava pro kefírové kultury, je během fermentace kompletně spotřebován. Výsledný nápoj tak neobsahuje žádný cukr.
Živý a nepasterizovaný: Kefír není pasterizován ani sterilně filtrován. Díky tomu si zachovává všechny vlastnosti, které mu dodává proces fermentace, včetně živých kultur.
Přirozená fermentace: Nápoj vzniká činností živých kefírových zrn z vlastní kultury výrobce, což je tradiční a osvědčená metoda.
100% certifikovaná BIO kvalita: Všechny použité suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a produkt je certifikován (BE-BIO-03).
Poctivá řemeslná výroba z Belgie: Každá lahev je výsledkem pečlivé ruční práce a tradičních postupů v malé výrobně v Ittre.
Dokonalé veganské osvěžení: Skvělá volba pro vegany, vegetariány a všechny, kdo hledají čistě rostlinnou alternativu ke slazeným nápojům.
Jak si kefír nejlépe vychutnat?
Podávejte ho dobře vychlazený. Jeho chuť vynikne nejlépe samotná, bez přidání ledu, který by nápoj zbytečně naředil.
Složení
Dynamická voda (filtrovaná voda), Citron* (Španělsko), Kefírová zrna* (Vlastní kultura), Řepný cukr* (Německo-zcela spotřebován během fermentace), Fíky* (Španělsko), Datle* (Turecko/Tunisko), Listy černého rybízu* (Francie), Ibišek* (Burkina Faso/Egypt)
Neobsahuje žádné hlavní alergeny z následujícího seznamu: Obiloviny obsahující lepek, korýši, vejce, ryby, měkkýši, arašídy, sója, mléko a laktóza, ořechy a skořápky, celer, hořčice, sezam, siřičitany, lupina.
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota: 15 kJ / 4 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0,01 g
Původ a výrobce
Země původu: Belgie
Výrobce: Kefir Eau Vertueuse, 51 Rue de Fauquez, 1460 Ittre, Belgie
Certifikace: BIO certifikováno QUALITY PARTNER (BE-BIO-03)
Celý proces výroby je pečlivě kontrolován. Po smíchání bio ingrediencí probíhá macerace a fermentace po dobu 2 až 3 dnů v dynamizované vodě. Během této doby je nápoj pravidelně promícháván, aby se chutě dokonale propojily. Následně se filtruje pouze přes jemné plátno, bez sterilní filtrace či pasterizace. Lahvování probíhá ještě před ukončením fermentace, díky čemuž nápoj přirozeně dozrává a získává jemnou perlivost přímo v lahvi.
Hlavní výhody vodního kefíru Ibišek:
Zcela bez cukru: Veškerý bio řepný cukr, přidaný na začátku jako potrava pro kefírové kultury, je během fermentace kompletně spotřebován. Výsledný nápoj tak neobsahuje žádný cukr.
Živý a nepasterizovaný: Kefír není pasterizován ani sterilně filtrován. Díky tomu si zachovává všechny vlastnosti, které mu dodává proces fermentace, včetně živých kultur.
Přirozená fermentace: Nápoj vzniká činností živých kefírových zrn z vlastní kultury výrobce, což je tradiční a osvědčená metoda.
100% certifikovaná BIO kvalita: Všechny použité suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a produkt je certifikován (BE-BIO-03).
Poctivá řemeslná výroba z Belgie: Každá lahev je výsledkem pečlivé ruční práce a tradičních postupů v malé výrobně v Ittre.
Dokonalé veganské osvěžení: Skvělá volba pro vegany, vegetariány a všechny, kdo hledají čistě rostlinnou alternativu ke slazeným nápojům.
Jak si kefír nejlépe vychutnat?
Podávejte ho dobře vychlazený. Jeho chuť vynikne nejlépe samotná, bez přidání ledu, který by nápoj zbytečně naředil.
Složení
Dynamická voda (filtrovaná voda), Citron* (Španělsko), Kefírová zrna* (Vlastní kultura), Řepný cukr* (Německo-zcela spotřebován během fermentace), Fíky* (Španělsko), Datle* (Turecko/Tunisko), Listy černého rybízu* (Francie), Ibišek* (Burkina Faso/Egypt)
Neobsahuje žádné hlavní alergeny z následujícího seznamu: Obiloviny obsahující lepek, korýši, vejce, ryby, měkkýši, arašídy, sója, mléko a laktóza, ořechy a skořápky, celer, hořčice, sezam, siřičitany, lupina.
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota: 15 kJ / 4 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0,01 g
Původ a výrobce
Země původu: Belgie
Výrobce: Kefir Eau Vertueuse, 51 Rue de Fauquez, 1460 Ittre, Belgie
Certifikace: BIO certifikováno QUALITY PARTNER (BE-BIO-03)
Parametry
Výrobce | Kult Kefir |