Hrozny pro Bio hroznovou šťávu Ryzlink rýnský pocházejí z proslulé vinařské oblasti Rheinhessen a jsou zpracovávány na přímou šťávu z jedné odrůdy. Tato hroznová šťáva zaujme ve sklenici svou zářivou zlatožlutou barvou. Speciálně vyvinutým postupem zajišťujeme, aby se v šťávě plně zachoval jedinečný charakter odrůdy. Hrozny Ryzlink rýnský jsou výrazně sladké s osvěžující kyselinkou v pozadí. „Šťáva ve sklenici zářivě září a má zlatožlutou barvu. Vůně odhaluje komplexní aroma zralého Boskoopu, karamelizované... Celý popis
Koupit za 197 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Hrozny pro Bio hroznovou šťávu Ryzlink rýnský pocházejí z proslulé vinařské oblasti Rheinhessen a jsou zpracovávány na přímou šťávu z jedné odrůdy. Tato hroznová šťáva zaujme ve sklenici svou zářivou zlatožlutou barvou. Speciálně vyvinutým postupem zajišťujeme, aby se v šťávě plně zachoval jedinečný charakter odrůdy. Hrozny Ryzlink rýnský jsou výrazně sladké s osvěžující kyselinkou v pozadí. „Šťáva ve sklenici zářivě září a má zlatožlutou barvu. Vůně odhaluje komplexní aroma zralého Boskoopu, karamelizované citronové kůry, bezu a tón připomínající čerstvě upečený angreštový pusinek. Chuť je výrazně sladká a teprve v závěru oživí patro svěží kyselost. Díky své robustní hroznové sladkosti je šťáva ideální jako střik. Nejlépe se mísí v poměru 1:1 se silně perlivou vodou. Tím se vůně angreštového pusinku v kytici ještě více zvýrazní a na patře se rozvine vzrušující souhra sladkosti a kyselosti. Jako střik se dobře hodí ke klasickým vídeňským pokrmům, jako je smažené kuře nebo vídeňský řízek s bramborovým a okurkovým salátem, ale také k provensálskému citronovému kuřeti s fenyklem a tymiánem. Šťáva se nejlépe podává jako střik a je nekomplikovaným doplňkem k jídlu pro ty, kteří si jinak rádi pochutnávají na polosuchých vínech.“ - Romana Echensperger, Master of Wine
Parametry
| Výrobce | Obstkelterei van Nahmen |
| Příchuť | hrozen |
| Objem | 0.75 l |