Propichovač masa Browin

0 %
Stars
(0 hodnocení)

Nezbytný kuchyňský pomocník - 56čepelový nůž z nerezové oceli, ideální pro přípravu šťavnatých steaků!Jemné a delikátní maso - díky použití lancety vaše oblíbené masové pokrmy potěší svou chutí a stanou se výraznějšími a jemnějšími.Připravte si maso podle své chuti – propichovač masa je ideální pro přípravu kuřecích prsou, řízků a steaků palomilla. Zkracuje dobu vaření, smažení a grilování - propíchnutím masa před tepelnou úpravou můžete zkrátit dobu jeho přípravy až o 50 %!Ergonomický a bezpečný... Celý popis

Koupit za 282 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nezbytný kuchyňský pomocník - 56čepelový nůž z nerezové oceli, ideální pro přípravu šťavnatých steaků!Jemné a delikátní maso - díky použití lancety vaše oblíbené masové pokrmy potěší svou chutí a stanou se výraznějšími a jemnějšími.Připravte si maso podle své chuti – propichovač masa je ideální pro přípravu kuřecích prsou, řízků a steaků palomilla. Zkracuje dobu vaření, smažení a grilování - propíchnutím masa před tepelnou úpravou můžete zkrátit dobu jeho přípravy až o 50 %!Ergonomický a bezpečný tvar - umožňuje propíchnout maso bez použití velké síly, zatímco bezpečnostní zámek chrání před nechtěným řezáním a čepele vysune pouze tehdy, když je přístroj přitlačen k jídlu, nebo je trvale zablokuje!Milujete dokonale propečené šťavnaté steaky? Chcete, aby vaše vařené, pečené a grilované maso bylo křehké a delikátní a aby jeho chuť zdůraznilo použité koření a marinády? Vyberte si náš propichovač masa - nenahraditelný nástroj v kuchyni, a to i při přípravě grilovaných pokrmů. Používání propichovače je extrémně jednoduché a bezpečné. 56 nerezových čepelí ukrytých v plastovém pouzdře se díky speciální ochraně vysouvá z přístroje pouze při přitlačení k masu. Díky tomu se nemusíte bát nechtěného řezání! Uložením přístroje do zásuvky můžete čepele zablokovat proti úplnému vysunutí!POZOR ostré čepele! Bezpečné uložení zařízení je možné díky zámku, který umožňuje zcela zablokovat čepele proti vyklouznutí z lancety! Proč se vyplatí propíchnout maso před tepelnou úpravou?Zaprvé - tento postup umožňuje zkrátit vaření, smažení a grilování až o 50 %! Zadruhé - umožňuje lepší vstřebávání marinád a koření. Vláknitá hmota masa změkne a pokrmy se stanou křehčími a šťavnatějšími. Propíchnutí masa také zabraňuje zmenšování objemu celého pokrmu během pečení!Za třetí, maso si během zpracování zachovává své přirozené šťávy, je chutnější, snadněji se jí a tráví!Technické údaje:Počet lopatek: 56Délka čepele 2,5 cmMateriál čepele: nerezová ocel
Zobrazit více