Šneci jsou považováni za takovou francouzskou delikatesu – často se jim říká „šneci“ a často se vaří s máslem, jemně nasekanou šalotkou, česnekem, petrželkou, solí a pepřem. Nechte se inspirovat francouzským šéfkuchařem Brunem Loubetem, který ve své londýnské restauraci Bistrot Bruno Loubet podává vydatné a hřejivé ragú z burgundských šneků a masových kuliček. Pro španělštější pojetí šneků je připravte spolu s králíkem v tradiční valencijské paelle. Nebo si pro britský pokrm zkuste připravit slavnou... Celý popis

Koupit za 362 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Šneci jsou považováni za takovou francouzskou delikatesu – často se jim říká „šneci“ a často se vaří s máslem, jemně nasekanou šalotkou, česnekem, petrželkou, solí a pepřem. Nechte se inspirovat francouzským šéfkuchařem Brunem Loubetem, který ve své londýnské restauraci Bistrot Bruno Loubet podává vydatné a hřejivé ragú z burgundských šneků a masových kuliček. Pro španělštější pojetí šneků je připravte spolu s králíkem v tradiční valencijské paelle. Nebo si pro britský pokrm zkuste připravit slavnou Hestonovu šnečí kaši. Šneci se dají také použít jako ozdoba na zvěřinu nebo hovězí filé.
Návod k přípravě: Šneky před použitím propláchněte horkou vodou a sceďte.
Složení: šneci (Helix lucorum) ( měkkýši ), voda. 
Hmotnost:200g
Zobrazit více