Zmrzlinové kleště Stöckel, Stöckel, 1/30, ø49mm
HENDI Kuličková kulma Stoeckel - model K, 1/30 l - HEN-755372 Výrobce: Hendi Kulma model STÖCKEL model K 1/30 je ideálním řešením jak pro domácí použití, tak i pro použití v profesionální gastronomii. Vlastnosti produktu: - Vyrobeno z z nerezové oceli, - Lze mýt v myčkách nádobí, - Lepší identifikace velikosti porcí, - Rukojeť je vyrobena z nylonu. - Průměr: 49 mm ⚡⚡⚡Technické údaje⚡⚡⚡ Charakteristický - Barva: Modrá Materiály - Materiál: Nylon, Polyamid, Nerezová ocel Kapacita - Objem... Celý popis
Popis
HENDI Kuličková kulma Stoeckel - model K, 1/30 l - HEN-755372
Výrobce: Hendi
Kulma model STÖCKEL model K 1/30 je ideálním řešením jak pro domácí použití, tak i pro použití v profesionální gastronomii.
Vlastnosti produktu:
- Vyrobeno z z nerezové oceli,
- Lze mýt v myčkách nádobí,
- Lepší identifikace velikosti porcí,
- Rukojeť je vyrobena z nylonu.
- Průměr: 49 mm
⚡⚡⚡Technické údaje⚡⚡⚡
Charakteristický
- Barva: Modrá
Materiály
- Materiál: Nylon, Polyamid, Nerezová ocel
Kapacita
- Objem (ml): 33
- Objem: 1/30 l
Rozměry
- Délka (mm): 49
- Šířka (mm): 49
Značka Hendi je známá a ceněná jak na místním, tak i mezinárodním trhu. Produkty, které nabízí, se vyznačují vysokou kvalitou a inovativností. Sortiment je vytvořen na základě podrobného průzkumu trhu – analýzy trendů, vývoje technologií a potřeb profesionálů působících v široce pojatém gastronomickém průmyslu.
Výrobce: Hendi
Kulma model STÖCKEL model K 1/30 je ideálním řešením jak pro domácí použití, tak i pro použití v profesionální gastronomii.
Vlastnosti produktu:
- Vyrobeno z z nerezové oceli,
- Lze mýt v myčkách nádobí,
- Lepší identifikace velikosti porcí,
- Rukojeť je vyrobena z nylonu.
- Průměr: 49 mm
⚡⚡⚡Technické údaje⚡⚡⚡
Charakteristický
- Barva: Modrá
Materiály
- Materiál: Nylon, Polyamid, Nerezová ocel
Kapacita
- Objem (ml): 33
- Objem: 1/30 l
Rozměry
- Délka (mm): 49
- Šířka (mm): 49
Značka Hendi je známá a ceněná jak na místním, tak i mezinárodním trhu. Produkty, které nabízí, se vyznačují vysokou kvalitou a inovativností. Sortiment je vytvořen na základě podrobného průzkumu trhu – analýzy trendů, vývoje technologií a potřeb profesionálů působících v široce pojatém gastronomickém průmyslu.