HENDI Lopatka na sýr - 856208 Výrobce: Hendi Lopatka na sýry se skvěle hodí jak do profesionální kuchyně, tak i pro domácí použití. Vlastnosti produktu: - Čepel je vyrobena z z nerezové oceli, - Rukojeť vyrobená z polypropylenu, - Lze mýt v myčkách nádobí. ⚡⚡⚡Technické údaje⚡⚡⚡ Charakteristický - Barva: Černá Materiály - Materiál: Polypropylen, Nerezová ocel Způsob použití - Lze mýt v myčkách nádobí: ano Rozměry - Délka (mm): 205 Značka Hendi je známá a ceněná jak na místním, tak i... Celý popis
Koupit za 252 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
94 %
Hendi kráječ sýrů - black - 200x75x(H)15 mm
Doprava:
zdarma
Skladem
252 Kč
Koupit za 252 Kč
Popis
HENDI Lopatka na sýr - 856208
Výrobce: Hendi
Lopatka na sýry se skvěle hodí jak do profesionální kuchyně, tak i pro domácí použití.
Vlastnosti produktu:
- Čepel je vyrobena z z nerezové oceli,
- Rukojeť vyrobená z polypropylenu,
- Lze mýt v myčkách nádobí.
⚡⚡⚡Technické údaje⚡⚡⚡
Charakteristický
- Barva: Černá
Materiály
- Materiál: Polypropylen, Nerezová ocel
Způsob použití
- Lze mýt v myčkách nádobí: ano
Rozměry
- Délka (mm): 205
Značka Hendi je známá a ceněná jak na místním, tak i mezinárodním trhu. Produkty, které nabízí, se vyznačují vysokou kvalitou a inovativností. Sortiment je vytvořen na základě podrobného průzkumu trhu – analýzy trendů, vývoje technologií a potřeb profesionálů působících v široce pojatém gastronomickém průmyslu.
Výrobce: Hendi
Lopatka na sýry se skvěle hodí jak do profesionální kuchyně, tak i pro domácí použití.
Vlastnosti produktu:
- Čepel je vyrobena z z nerezové oceli,
- Rukojeť vyrobená z polypropylenu,
- Lze mýt v myčkách nádobí.
⚡⚡⚡Technické údaje⚡⚡⚡
Charakteristický
- Barva: Černá
Materiály
- Materiál: Polypropylen, Nerezová ocel
Způsob použití
- Lze mýt v myčkách nádobí: ano
Rozměry
- Délka (mm): 205
Značka Hendi je známá a ceněná jak na místním, tak i mezinárodním trhu. Produkty, které nabízí, se vyznačují vysokou kvalitou a inovativností. Sortiment je vytvořen na základě podrobného průzkumu trhu – analýzy trendů, vývoje technologií a potřeb profesionálů působících v široce pojatém gastronomickém průmyslu.