Nocheluna Sotol vyrábí mistr sotolero čtvrté generace Don ""Lalo"" Eduardo Arrieta ve spolupráci s učitelem sotolu Ricardem Pikem a Ivánem Saldanou z Casa Lumbre. Tváří značky je americký zpěvák a skladatel Lenny Kravitz, který se stal partnerem značky při uvedení produktu na trh za podpory společnosti Pernod Ricard. Nocheluna Sotol vyrábí Don Eduardo Arrieta v Aldamě v Chihuahue. ""Udržitelně obhospodařovaný"" divoký dasylirion se sklízí po 12-15 letech růstu. Rostliny se poté vaří v podzemní... Celý popis
Koupit za 1 459 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Nocheluna sotol 43% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
1 459 Kč
Koupit za 1 459 Kč
100 %
Nocheluna Sotol 0,7L 43% (holá láhev)
Doprava:
88 Kč
Skladem
1 441 Kč
Koupit za 1 441 Kč
0 %
Nocheluna sotol 0,7L 43% (holá láhev)
Doprava:
90 Kč
Skladem
1 345 Kč
Koupit za 1 345 Kč
100 %
Nocheluna sotol 0,7L 43% (holá láhev)
Doprava:
85 Kč
Skladem
1 345 Kč
Koupit za 1 345 Kč
100 %
Nocheluna Sotol 0,7L 43% (holá láhev)
Doprava:
88 Kč
Skladem
1 299 Kč
Koupit za 1 299 Kč
Popis
Nocheluna Sotol vyrábí mistr sotolero čtvrté generace Don ""Lalo"" Eduardo Arrieta ve spolupráci s učitelem sotolu Ricardem Pikem a Ivánem Saldanou z Casa Lumbre. Tváří značky je americký zpěvák a skladatel Lenny Kravitz, který se stal partnerem značky při uvedení produktu na trh za podpory společnosti Pernod Ricard.
Nocheluna Sotol vyrábí Don Eduardo Arrieta v Aldamě v Chihuahue. ""Udržitelně obhospodařovaný"" divoký dasylirion se sklízí po 12-15 letech růstu. Rostliny se poté vaří v podzemní jámě vyložené říčními kameny. Uvařený sotol se rozdrtí mechanickým drtičem a 5 až 10 dní přirozeně fermentuje. Nakonec se dvakrát destiluje v měděných kotlích na přímém ohni. Nocheluna Sotol má tóny divokých bylin, sušeného peckovitého ovoce, karamelu a medu, hluboké minerality a dubu.
Nocheluna Sotol vyrábí Don Eduardo Arrieta v Aldamě v Chihuahue. ""Udržitelně obhospodařovaný"" divoký dasylirion se sklízí po 12-15 letech růstu. Rostliny se poté vaří v podzemní jámě vyložené říčními kameny. Uvařený sotol se rozdrtí mechanickým drtičem a 5 až 10 dní přirozeně fermentuje. Nakonec se dvakrát destiluje v měděných kotlích na přímém ohni. Nocheluna Sotol má tóny divokých bylin, sušeného peckovitého ovoce, karamelu a medu, hluboké minerality a dubu.