Deutsche See Filety ze sledě v hořčično koprovém krému 200g Dopřejte si delikatesu ze severu! Tyto šťavnaté a jemné filety ze sledě jsou pečlivě naloženy v lahodném hořčično-koprovém krému, který dodává rybě vyváženou kombinaci pikantnosti a svěžesti. Ideální jako studený předkrm, součást obložených talířů nebo jako rychlá a chutná večeře s pečivem. Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování... Celý popis

Koupit za 51 Kč

Popis

Deutsche See Filety ze sledě v hořčično koprovém krému 200g

Dopřejte si delikatesu ze severu! Tyto šťavnaté a jemné filety ze sledě jsou pečlivě naloženy v lahodném hořčično-koprovém krému, který dodává rybě vyváženou kombinaci pikantnosti a svěžesti. Ideální jako studený předkrm, součást obložených talířů nebo jako rychlá a chutná večeře s pečivem.

Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.

Složení
Sleďové filety 60 %, voda, hořčice 10 % (voda, hořčičné semínko, lihový ocet, sůl, koření), řepkový olej, cukr, med, škrob, zahušťovadla: guarová guma (E412), karubin (E410); sušené odstředěné mléko, koření, okyselující látka: kyselina octová (E260); přírodní aroma, sušený kopr 0,1 %, barvivo: paprikový extrakt (E160c)

Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C

Výživové údaje 

Výživové údaje na 100g 

Energie 
891kJ//215kcal

Tuky 

17,0g

Z toho nasycené mastné kyseliny
2,3g 

Sacharidy 

4,7g

Z toho cukry 
3,5g 

Bílkoviny 
10g 

Sůl 
1,3g 

 

Země původu: Lotyšsko

Recept 

Filety ze sledě s rychlým okurkovo ředkvičkovým salátem  (2 porce) 
Ingredience 

- 1 konzerva filetů ze sledě v hořčično koprovém krému (Deutsche See) 

- 1/2 okurky 

- 6 ředkviček

- 1/2 červené cibule

- 1 lžíce hořčice

- 3 lžíce olivového oleje

- 1 lžička bílého vinného octa

- sůl a pepř

- 2 snítky kopru

Postup

1.  Okurku a ředkvičky omyjte, nakrájejte na tenké plátky a dejte do misky. Kopr omyjte a osušte.

2. Oloupejte a nadrobno nakrájejte cibuli. Vyšlehejte hořčici a olivový olej. Poté přidejte ocet a nakrájenou cibuli a dochuťte solí a pepřem.

3. Smíchejte hořčičný dresink s plátky zeleniny a nechte salát několik minut odstát.

4. Okurkovo ředkvičkový salát podávejte s filety ze sledě a koprovou omáčkou. Navrch natrhejte čerstvý kopr a posypte trochou pepře.

Tip: K tomu se dobře hodí čerstvě uvařené brambory.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Deutsche See