Statický výrobník šlehačky. Nerezová vakuově izolovaná láhev s dvojitou stěnou.  Udržuje chladnou náplň až 8 hodin, teplou až 3 hodiny. Inovační systém výtlakové trubky - snadné dávkování stlačením. K přípravě šlehačky, nadýchaných lehkých krémů, dezertů, teplých a studených omáček i našlehaných krémových polévek. Vybaveno protiskluzovou podložkou a odkapávací miskou. Možné mýt v myčkách. Vyhovuje všem požadavkům HACCP. - určena pro objem 1,0 l - exkluzivní moderní design - kvalitní dvouplášťová... Celý popis

Koupit za 5 385 Kč

Popis

Statický výrobník šlehačky. Nerezová vakuově izolovaná láhev s dvojitou stěnou.  Udržuje chladnou náplň až 8 hodin, teplou až 3 hodiny. Inovační systém výtlakové trubky - snadné dávkování stlačením. K přípravě šlehačky, nadýchaných lehkých krémů, dezertů, teplých a studených omáček i našlehaných krémových polévek. Vybaveno protiskluzovou podložkou a odkapávací miskou. Možné mýt v myčkách. Vyhovuje všem požadavkům HACCP.

- určena pro objem 1,0 l

- exkluzivní moderní design

- kvalitní dvouplášťová tepelně izolovaná nerezová láhev s leštěnou povrchovou úpravou

- nerezová hlava s tlačítkem pro přesné a snadné dávkování

- ergonomický držák bombičky s protiskluzovou silikonovou úpravou

- podstavec se silikonovou protiskluzovou podložkou a nerezovou odkapávací mřížkou

- pro našlehání obsahu 1,0 l je potřeba 2 ks iSi bombička N2O

- maximální tepelný výkon: Pokrmy udrží chlazené až 4 hodiny, teplé až 3 hodiny

- vhodná pro studenou a teplou kuchyni

- lze plnit i polovičním množstvím surovin (i tak nutné 2 ks šleh. bomb. iSi N2O)

- všechny části lze mýt v myčce nádobí (mimo držáku bombičky)

- určeno pro použití v profesionální gastronomii (cukrárny, kavárny, catering…)

- vyrobeno v Rakousku

- do přístrojů iSi používejte výhradně iSi šlehačkové bombičky N2O, použití bombiček jiných výrobců může způsobit poškození přístroje a ztrátu záruky!

 

- Materiál: nerez

- Objem max: 1,0 l

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce iSi
Typ produktu láhve