Královna luštěnin, se kterou se dá kouzlit. Chutná jako oříšky, salátům dodá ten pravý šmrnc a v polévkách nepřijde žádná kulička nazmar. Klasika jako hummus nebo falafel přinesou nové chutě do běžného jídelníčku. Návod k přípravě: Cizrnu je nutno namáčet minimálně 8–12 hodin. Cizrnu namočte do slané vody, rychleji změkne. Sůl zlepší i její chuť a rovnoměrnost vaření. Dle doby namáčení se poté vaří 1–1,5 hodiny. Vaření v tlakovém hrnci velice výrazně zkrátí dobu varu, asi o třetinu až polovinu.... Celý popis
Koupit za 424 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Cizrna 5 kg
Doprava:
99 Kč
Skladem
424 Kč
Koupit za 424 Kč
Cizrna 5 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč

Cizrna 5 kg
Doprava:
65 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč

Cizrna 5 kg
Doprava:
69 Kč
Skladem
340 Kč
Koupit za 340 Kč
Popis
Královna luštěnin, se kterou se dá kouzlit. Chutná jako oříšky, salátům dodá ten pravý šmrnc a v polévkách nepřijde žádná kulička nazmar. Klasika jako hummus nebo falafel přinesou nové chutě do běžného jídelníčku.
Návod k přípravě: Cizrnu je nutno namáčet minimálně 8–12 hodin. Cizrnu namočte do slané vody, rychleji změkne. Sůl zlepší i její chuť a rovnoměrnost vaření. Dle doby namáčení se poté vaří 1–1,5 hodiny. Vaření v tlakovém hrnci velice výrazně zkrátí dobu varu, asi o třetinu až polovinu.
Skladujte při teplotě do 20 °C, suché prostředí s vlhkostí do 70 %, bez přímého slunečního svitu.
Země původu: Ukrajina, Argentina, Rusko
Návod k přípravě: Cizrnu je nutno namáčet minimálně 8–12 hodin. Cizrnu namočte do slané vody, rychleji změkne. Sůl zlepší i její chuť a rovnoměrnost vaření. Dle doby namáčení se poté vaří 1–1,5 hodiny. Vaření v tlakovém hrnci velice výrazně zkrátí dobu varu, asi o třetinu až polovinu.
Skladujte při teplotě do 20 °C, suché prostředí s vlhkostí do 70 %, bez přímého slunečního svitu.
Země původu: Ukrajina, Argentina, Rusko
Parametry
Výrobce | Lagris |