Nádech čokolády a karamelu, který dodává na sladkosti a jemnosti. Příprava této kávy se pro vás stane rituálem, který umocní kouzlo vánočního období. Její vůně je neodolatelná a provoní všechny příjemné okamžiky s rodinou a přáteli. Chuťový profil: Plné tělo, čokoláda, mandle, sladkost sušeného ovoce Země původu: Nicaragua + Brazílie + Honduras Slovo pražiče Davida „ Blíží se čas adventu a tak jsem jako každý rok připravil vaši oblíbenou vánoční směs. Káva je pražená na střední stupeň tak,... Celý popis
Koupit za 323 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Nádech čokolády a karamelu, který dodává na sladkosti a jemnosti. Příprava této kávy se pro vás stane rituálem, který umocní kouzlo vánočního období. Její vůně je neodolatelná a provoní všechny příjemné okamžiky s rodinou a přáteli.
Chuťový profil: Plné tělo, čokoláda, mandle, sladkost sušeného ovoce
Země původu: Nicaragua + Brazílie + Honduras
Slovo pražiče Davida
„ Blíží se čas adventu a tak jsem jako každý rok připravil vaši oblíbenou vánoční směs.
Káva je pražená na střední stupeň tak, aby vynikla její sladkost a jemnost. Vybíral jsem odrůdy káv z různých regionů, abych vytvořil harmonický a komplexní chuťový profil. Jde o takzvaný post blend, což znamená, že se jednotlivé kávy nejdříve upraží a až poté smíchají.“
Jak je čerstvá a jak dlouho vydrží?
Zrnkovou kávu pražíme každý týden. Balíme ji do recyklovatelných plastových sáčků se zipem a jednocestným ventilem. Ten umožňuje vytlačit ze sáčků vzduch a zabraňuje tak kávě oxidovat. Kávu doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců od data pražení. Sáček otevřete až těsně před přípravou, poté ho pomocí zipu znovu pečlivě uzavřete. Skladujte v pokojové teplotě.
V případě, že si zvolíte doručení do Zásilkovny, nebo kurýrem na adresu, pošleme vám zrnka ještě v přepravním kartonovém obalu.
O pražírně kávy Mohaji
Pražíme pro vás od roku 2015, kdy se v jeden okamžik sešli Monika, Hanz a Jirka se stejným nápadem "pojďme dělat dobrou kávu“. Dnes vedou pražírnu David s Jirkou, které skvěle doplňuje Katka a zbytek týmu.
O každé zrnko u nás v Kostelci nad Labem pečujeme s maximální pozorností, abyste si i vy svou kávovou chvilku užili s chutí a radostí.
Chuťový profil: Plné tělo, čokoláda, mandle, sladkost sušeného ovoce
Země původu: Nicaragua + Brazílie + Honduras
Slovo pražiče Davida
„ Blíží se čas adventu a tak jsem jako každý rok připravil vaši oblíbenou vánoční směs.
Káva je pražená na střední stupeň tak, aby vynikla její sladkost a jemnost. Vybíral jsem odrůdy káv z různých regionů, abych vytvořil harmonický a komplexní chuťový profil. Jde o takzvaný post blend, což znamená, že se jednotlivé kávy nejdříve upraží a až poté smíchají.“
Jak je čerstvá a jak dlouho vydrží?
Zrnkovou kávu pražíme každý týden. Balíme ji do recyklovatelných plastových sáčků se zipem a jednocestným ventilem. Ten umožňuje vytlačit ze sáčků vzduch a zabraňuje tak kávě oxidovat. Kávu doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců od data pražení. Sáček otevřete až těsně před přípravou, poté ho pomocí zipu znovu pečlivě uzavřete. Skladujte v pokojové teplotě.
V případě, že si zvolíte doručení do Zásilkovny, nebo kurýrem na adresu, pošleme vám zrnka ještě v přepravním kartonovém obalu.
O pražírně kávy Mohaji
Pražíme pro vás od roku 2015, kdy se v jeden okamžik sešli Monika, Hanz a Jirka se stejným nápadem "pojďme dělat dobrou kávu“. Dnes vedou pražírnu David s Jirkou, které skvěle doplňuje Katka a zbytek týmu.
O každé zrnko u nás v Kostelci nad Labem pečujeme s maximální pozorností, abyste si i vy svou kávovou chvilku užili s chutí a radostí.
Parametry
| Země původu | Honduras |
| Kyselost | Nulová |