Panama Altieri Cattura - anaerobic, slow dry natural Druh kávy: 100% arabica Země původu: Panama Oblast: Chiriquí, Boquete Nadmořská výška: 1700 - 2200 m.n.m.  Zpracování: anaerobická fermentace, slow dry natural (60 denní sušení)  Odrůda: Caturra  Pěstitel: Eugene Altieri, Altieri Coffee Certifikace: microlot Číslo Lotu: CRN-ASD-RR-100223 Chuťový profil: pistácie, červené bobulové ovoce, smetanové tělo, mléčná čokoláda   Panama Altieri Cattura značky Altieri Specialty Coffee je káva výjimečné kvality,... Celý popis

Koupit za 1 255 Kč

Popis

Panama Altieri Cattura - anaerobic, slow dry natural
Druh kávy: 100% arabica
Země původu: Panama
Oblast: Chiriquí, Boquete
Nadmořská výška: 1700 - 2200 m.n.m.
 Zpracování: anaerobická fermentace, slow dry natural (60 denní sušení)
 Odrůda: Caturra
 Pěstitel: Eugene Altieri, Altieri Coffee
Certifikace: microlot
Číslo Lotu: CRN-ASD-RR-100223
Chuťový profil: pistácie, červené bobulové ovoce, smetanové tělo, mléčná čokoláda
 
Panama Altieri Cattura značky Altieri Specialty Coffee je káva výjimečné kvality, a tak jako většina jejich produkce překonává očekávání. Zakladatel společnosti Eugene Altieri spravuje v oblasti Boquete dvě farmy.
Callejón Seco o rozloze 45 hektarů se nachází na úpatí sopky Baru, v chráněné oblasti obklopené lesem, díky čemuž je chuť kávy jedinečná a speciální. Kávové třešně na jejich farmách jsou sklízeny výlučně ručně.
Většina produkce je zpracovávána naturálním způsobem sušením na afrických postelích. Zbývající produkce je zpracovávána mokrým způsobem a experimentálními metodami s využitím procesu fermentace.
Panama Altiery Cattura je káva s jemným smetanovým tělem, sladkými tóny čokolády a pistáciových ořechů doplněná středně – ovocnou aciditou červeného bobulového ovoce vhodná zejména pro alternativní přípravy.
 Zpracována je experimentálním způsobem fermentace s následným pomalým sušením (slow dry) na afrických postelích.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Pražírna kávy CoffeeDream
Hmotnost 1000 g
Země původu Panama
Složení kávy arabika
Kyselost 2
Způsob přípravy do french pressu
Intenzita 4