PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace. Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje rajče, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří... Celý popis
Koupit za 33 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Paštika PATIFU toskánská 100 g VETO ECO
Doprava:
49 Kč
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
Veto Patifu Paštika tofu toskánská 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
30 Kč
Koupit za 30 Kč
Veto Eco Paštika tofu toskánská Patifu 100 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
29 Kč
Koupit za 29 Kč
Veto Patifu Paštika tofu toskánská 100 g
Doprava:
100 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Veto Eco Paštika tofu toskánská Patifu 100 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Popis
PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.
Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje rajče, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.
Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU:
- pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny
- dipy - v mixéru můžete paštiku rozmixovat například s jogurtem, česnekem, sušenými rajčaty v oleji nebo i s čerstvými bylinkami a podávat jako dip k pečeným bramborům či zelenině
- nádivka - díky výrazné chuti můžete paštiku přidat do vaší klasické nádivky
- slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete paštikou
Složení : Voda, tofu 22% (SÓJA, nigari), brambory, rostlinný olej, droždí, rajče, cibule, droždový extrakt, sůl, koření, zahušťovadlo: karagenan, guma guar.
Návod k přípravě : Určeno k přímé spotřebě.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):970kJ/232kcal. Tuky: 21,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6 g. Sacharidy: 4,11 g. z toho cukry: 0,7 g. Bílkoviny: 4,3 g. Sůl: 1,5 g
Skladování: Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Legislativní zařazení: Sterilovaný sójový výrobek - konzerva.
Země původu : Česká republika.
Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje rajče, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.
Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU:
- pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny
- dipy - v mixéru můžete paštiku rozmixovat například s jogurtem, česnekem, sušenými rajčaty v oleji nebo i s čerstvými bylinkami a podávat jako dip k pečeným bramborům či zelenině
- nádivka - díky výrazné chuti můžete paštiku přidat do vaší klasické nádivky
- slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete paštikou
Složení : Voda, tofu 22% (SÓJA, nigari), brambory, rostlinný olej, droždí, rajče, cibule, droždový extrakt, sůl, koření, zahušťovadlo: karagenan, guma guar.
Návod k přípravě : Určeno k přímé spotřebě.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):970kJ/232kcal. Tuky: 21,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6 g. Sacharidy: 4,11 g. z toho cukry: 0,7 g. Bílkoviny: 4,3 g. Sůl: 1,5 g
Skladování: Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Legislativní zařazení: Sterilovaný sójový výrobek - konzerva.
Země původu : Česká republika.
Parametry
Výrobce | Veto Eco |
Obsah balení | 100 g |
Příchuť | toskánská |
Bio | ne |