Popis: Kokosový cukr se získává z nektaru okvětí kokosových palem, které se před sběrem musí naříznout. Po sklizni se nechává z této sladké šťávy pomalým zahříváním úplně odpařit voda a výsledným produktem pak jsou krystalky kokosového cukru. Kokosový cukr se v oblasti pěstování kokosů využívá po celá tisíciletí, pro Evropu se ale jedná o poměrně čerstvou novinku. Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Allnature Kokosový cukr BIO 250 g
Doprava:
109 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Allnature Kokosový cukr BIO 250 g
Doprava:
109 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Allnature Bio kokosový cukr 250g
Doprava:
80 Kč
Skladem
70 Kč
Koupit za 70 Kč
Allnature Kokosový cukr BIO 250 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Allnature Kokosový cukr BIO 250g
Doprava:
60 Kč
Skladem
91 Kč
Koupit za 91 Kč
Popis
Popis: Kokosový cukr se získává z nektaru okvětí kokosových palem, které se před sběrem musí naříznout. Po sklizni se nechává z této sladké šťávy pomalým zahříváním úplně odpařit voda a výsledným produktem pak jsou krystalky kokosového cukru.
Kokosový cukr se v oblasti pěstování kokosů využívá po celá tisíciletí, pro Evropu se ale jedná o poměrně čerstvou novinku. Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového cukru je to, že má (podle Ministerstva zemědělství Filipín) glykemický index 35. Tato hodnota by měla být způsobena tím, že kokosový cukr obsahuje inulin, který zpomaluje absorpci glukózy. Více o gykemickém indexu se můžete dočist v článku Proč je dobré vědět, co je glykemický index?
Kokosový cukr se velmi dobře rozpouští, takže s ním můžete směle sladit veškeré nápoje. Oceníte ho ale i při přípravě různých sušenek, koláčů, zákusků, zmrzlin a sladkých náplní do dortů, protože jim dodá punc jedinečnosti a luxusu. Upozornění: Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů. Skladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu.
Složení: 100 % kokosový cukr
Obsah: 250 g
Výrobce: Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota
1604 kJ/383 kcal
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny
0,5 g 0 g
Sacharidy z toho cukry
92 g 87,5 g
Bílkoviny
2,57 g
Sůl
0,1 g
Kokosový cukr se v oblasti pěstování kokosů využívá po celá tisíciletí, pro Evropu se ale jedná o poměrně čerstvou novinku. Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového cukru je to, že má (podle Ministerstva zemědělství Filipín) glykemický index 35. Tato hodnota by měla být způsobena tím, že kokosový cukr obsahuje inulin, který zpomaluje absorpci glukózy. Více o gykemickém indexu se můžete dočist v článku Proč je dobré vědět, co je glykemický index?
Kokosový cukr se velmi dobře rozpouští, takže s ním můžete směle sladit veškeré nápoje. Oceníte ho ale i při přípravě různých sušenek, koláčů, zákusků, zmrzlin a sladkých náplní do dortů, protože jim dodá punc jedinečnosti a luxusu. Upozornění: Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů. Skladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu.
Složení: 100 % kokosový cukr
Obsah: 250 g
Výrobce: Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota
1604 kJ/383 kcal
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny
0,5 g 0 g
Sacharidy z toho cukry
92 g 87,5 g
Bílkoviny
2,57 g
Sůl
0,1 g
Parametry
Výrobce | Allnature |
Druh cukru | kokosové |
Bio | ano |