Rozdíl mezi kovaným a raženým nožem je zpravidla na pohled patrný. Kovaný nůž bývá obvykle těžší a zdá se je pružnější než obdobný tepaný nůž. Kovaný nůž má mezi rukojetí a ostřím krček, který se vytvoří v průběhu kování. Nože řady Chef´s společnosti Victorinox se zhotovují jemným kováním a další nože - prostřednictvím ražení. Vykošťovací nože se využívají k předběžnému zpracování masa.Při porcování masa svírá ostří nože poněkud větší úhel než např. při filetování nebo u kuchařských nožů. Vzhledem... Celý popis
Koupit za 5 590 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Nůž vykosťovací 15 cm
Doprava:
zdarma
5 590 Kč
Koupit za 5 590 Kč
Nůž vykosťovací 15cm
Doprava:
65 Kč
Skladem
611 Kč
Koupit za 611 Kč
Nůž vykosťovací 15 cm
Doprava:
199 Kč
Skladem
392 Kč
Koupit za 392 Kč
Popis
Rozdíl mezi kovaným a raženým nožem je zpravidla na pohled patrný. Kovaný nůž bývá obvykle těžší a zdá se je pružnější než obdobný tepaný nůž. Kovaný nůž má mezi rukojetí a ostřím krček, který se vytvoří v průběhu kování. Nože řady Chef´s společnosti Victorinox se zhotovují jemným kováním a další nože - prostřednictvím ražení. Vykošťovací nože se využívají k předběžnému zpracování masa.Při porcování masa svírá ostří nože poněkud větší úhel než např. při filetování nebo u kuchařských nožů. Vzhledem k tomu mají tyto nože pevnější čepel a lépe se s nimi manipuluje. Zejména řeznický nůž přichází do styku s kostmi, šlachami, chrupavkami a vůbec s tvrdými a houževnatými materiály. Jejich ostří může být vystaveno velké deformující zátěži, která např. u fil
Parametry
Výrobce | Victorinox |