Vhodný jako rychlý zdroj energie. Glukóza se vyskytuje ve velkém množství plodů nebo v medu, zejména však v hroznovém vínu. V lékařské literatuře možná dosud narazíte na označení dextróza, které se dříve užívalo jako synonymní k názvu glukóza. Jak se vyrábí Glukopur V České republice se pro přípravu glukózy používá kukuřičný škrob. Sladidlo Glukopur vyrábí akciová společnost Natura, která sídlí v Havlíčkově Brodě a zpracováním bramborového škrobu se zabývá již dlouhá léta. Glukopur se tak vžilo... Celý popis
Koupit za 130 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Glukopur 1000g Dr.Oetker
Doprava:
29 Kč
Skladem
130 Kč
Koupit za 130 Kč
Natura Glukopur 1000 g
Doprava:
130 Kč
Skladem
202 Kč
Koupit za 202 Kč
Natura Glukopur 1000 g
Doprava:
55 Kč
195 Kč
Koupit za 195 Kč
Glukopur plv 1kg
Doprava:
69 Kč
Skladem
171 Kč
Koupit za 171 Kč
Glukopur plv 1kg
Doprava:
89 Kč
Skladem
170 Kč
Koupit za 170 Kč
Popis
Vhodný jako rychlý zdroj energie. Glukóza se vyskytuje ve velkém množství plodů nebo v medu, zejména však v hroznovém vínu. V lékařské literatuře možná dosud narazíte na označení dextróza, které se dříve užívalo jako synonymní k názvu glukóza. Jak se vyrábí Glukopur V České republice se pro přípravu glukózy používá kukuřičný škrob. Sladidlo Glukopur vyrábí akciová společnost Natura, která sídlí v Havlíčkově Brodě a zpracováním bramborového škrobu se zabývá již dlouhá léta. Glukopur se tak vžilo jako nejběžnější označení pro lidový termín hroznový cukr či odborné označení glukóza, ve starší terminologii dextróza. Složení v suchém stavu dextróza (100 % D-glukóza) - vyrobeno z kukuřičného škrobu. Doporučené dávkování Sladidlo Glukopur můžeme podávat jako nápoj, stačí jej rozmíchat v mléku, vodě, citronové šťávě apod. Jako zdroj energie je doporučeno užívat 80 – 100 g Glukopuru během jednoho dne. V případě nechutenství by měl být Glukopur užíván 10 – 14 dní, vhodnou dobou pro podání je ráno, kdy celkovou denní dávku 100 g rozmícháme v 500 ml čaje. Nedoporučuje se diabetikům ani lidem s nadváhou.
Parametry
Výrobce | Dr.Oetker |
Druh cukru | hroznové |