nekton tresčí játra naložená ve vlastním oleji Když se řekne treska, většině konzumentů se vybaví tresčí játra, která jsou univerzálnější, než se zdá. Jen tak na chlebu s trochou pažitky nebo zakapané citrónem jsou vynikající.  Pro někoho jsou občasným zpestřením jídelníčku, pro někoho pravidelnou poctivou porcí kalorií, která nasytí, pro někoho dostupnou delikatesou, pro někoho hlavně zdrojem omega 3 mastných kyselin. Ať už si je dopřejete k jakékoliv příležitosti, musíte si uvědomit, že tresčí... Celý popis

Koupit za 51 Kč

Popis

nekton tresčí játra naložená ve vlastním oleji
Když se řekne treska, většině konzumentů se vybaví tresčí játra, která jsou univerzálnější, než se zdá. Jen tak na chlebu s trochou pažitky nebo zakapané citrónem jsou vynikající. 
Pro někoho jsou občasným zpestřením jídelníčku, pro někoho pravidelnou poctivou porcí kalorií, která nasytí, pro někoho dostupnou delikatesou, pro někoho hlavně zdrojem omega 3 mastných kyselin.
Ať už si je dopřejete k jakékoliv příležitosti, musíte si uvědomit, že tresčí játra jsou velmi tučná. A to je moc dobře, protože díky tomu jsou tak jemná, že se jim vyrovná málokterá paštika. Přitom jsou zcela přírodní, bez jakýchkoliv konzervantů, do konzerv se nic nedolévá, nemusí se nijak upravovat.
Složení
Tresčí játra - treska obecná (Gadus morhua), vlastní olej, jedlá sůl.
Sterilovaná rybí konzerva. Hmotnost jater před zpracováním je 114 g.
Produkt mořského rybolovu (zatahovací tenatové sítě a podobné sítě, nevody, háčky šňůry, vlečné sítě).

Výživové údaje na 100 g

Energie
2258 kJ / 548 kcal

Tuky
58,0 g

    z toho nasycené mastné kyseliny
9,9 g

Sacharidy
0,0 g

    z toho cukry
0,0 g

Bílkoviny
5,9 g

Sůl
0,9 g

Omega-3 mastné kyseliny
14 g

Skladování
Skladujte a uchovávejte při teplotě od 2°C do 28°C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 6°C a spotřebujte do 24 hodin.
Země původu
Norsko
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Nekton
Hmotnost 115 g