Unikátní BIO okurkový sirup od firmy Kitl. Vynikající hustý sirup vyrobený v České republice z okurek v BIO kvalitě. Je skvělý pro přípravu domácích osvěžujících limonád a k ochucení nealkoholických i alkoholických nápojů a koktejlů. Okurka je původně tropická rostlina pocházející z Asie. Před více než 4 tisíci lety ji začali pěstovat Indové, od nichž se pak díky starým Řekům a Římanům rozšířila do Evropy. A byla tak populární, že císař Tiberius ji vyžadoval na stole každý den, a to i v zimě. Okurky... Celý popis
Koupit za 149 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
KITL - SYROB OKURKA 500ml
Doprava:
70 Kč
149 Kč
Koupit za 149 Kč
SYROB KITL OKURKA BIO 500ml
Doprava:
99 Kč
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Popis
Unikátní BIO okurkový sirup od firmy Kitl. Vynikající hustý sirup vyrobený v České republice z okurek v BIO kvalitě. Je skvělý pro přípravu domácích osvěžujících limonád a k ochucení nealkoholických i alkoholických nápojů a koktejlů.
Okurka je původně tropická rostlina pocházející z Asie. Před více než 4 tisíci lety ji začali pěstovat Indové, od nichž se pak díky starým Řekům a Římanům rozšířila do Evropy. A byla tak populární, že císař Tiberius ji vyžadoval na stole každý den, a to i v zimě. Okurky měly tehdy své místo i v léčitelství. Slavný filosof a spisovatel Plinius Starší zanechal na čtyřicet osvědčených receptů. Staří Římané věřili, že okurka ochrání před kousnutí škorpionem nebo zaplaší myši. Ženy, jež chtěly otěhotnět, ji nosily zavěšenou u pasu. V současné době je okurka nedílnou součástí většiny světových kuchyní. Recepty jsou rozmanité, od sladkého okurkového koláče až po výtečnou domácí limonádu.
Recepty z Kitl Syrob BIO Okurka:
- Okurková Biolimonáda - Okurkový Syrob, plátky Bio okurky a led zalijte vychlazenou sodovkou.
- Okurkové Virgin Mojito - Na dně skleničky podrťte čerstvou mátu, limetku a led, zalijte okurkovým Syrobem a perlivou vodou. Přidáte-li bílý rum nebo vodku, nápoj ztratí svoji nevinnost, ale léto bude zábavnější!
- Koktejl G.O.T. - Božský koktejl vykouzlíte smícháním dobrého Ginu, okurkového Syrobu a Tonicu. Dobrou chuť!
- Okurková zmrzlina - Okurkový Syrob smíchejte s rozmixovanou okurkou, vodou, cukrem a sněhem z vaječného bílku. Dejte zmrazit a každou půlhodinu promíchejte, dokud směs neztuhne.
Složení:
třtinový cukr*, okurková šťáva* (Cucumis sativus L., 5%), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, koncentrát spiruliny, koncentrát světlice barvířské, přírodní aroma.
*z ekologického zemědělství
Výrobek obsahuje ve 100 ml:
energetická hodnota 1454 kJ/346 kcal, tuky < 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 85 g, z toho cukry 85 g, bílkoviny < 0,1 g, sůl < 0,1 g
Dávkování:
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10.
Upozornění:
Skladujte v chladu a temnu. Případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 14 dní. Baleno v ochranné atmosféře.
Okurka je původně tropická rostlina pocházející z Asie. Před více než 4 tisíci lety ji začali pěstovat Indové, od nichž se pak díky starým Řekům a Římanům rozšířila do Evropy. A byla tak populární, že císař Tiberius ji vyžadoval na stole každý den, a to i v zimě. Okurky měly tehdy své místo i v léčitelství. Slavný filosof a spisovatel Plinius Starší zanechal na čtyřicet osvědčených receptů. Staří Římané věřili, že okurka ochrání před kousnutí škorpionem nebo zaplaší myši. Ženy, jež chtěly otěhotnět, ji nosily zavěšenou u pasu. V současné době je okurka nedílnou součástí většiny světových kuchyní. Recepty jsou rozmanité, od sladkého okurkového koláče až po výtečnou domácí limonádu.
Recepty z Kitl Syrob BIO Okurka:
- Okurková Biolimonáda - Okurkový Syrob, plátky Bio okurky a led zalijte vychlazenou sodovkou.
- Okurkové Virgin Mojito - Na dně skleničky podrťte čerstvou mátu, limetku a led, zalijte okurkovým Syrobem a perlivou vodou. Přidáte-li bílý rum nebo vodku, nápoj ztratí svoji nevinnost, ale léto bude zábavnější!
- Koktejl G.O.T. - Božský koktejl vykouzlíte smícháním dobrého Ginu, okurkového Syrobu a Tonicu. Dobrou chuť!
- Okurková zmrzlina - Okurkový Syrob smíchejte s rozmixovanou okurkou, vodou, cukrem a sněhem z vaječného bílku. Dejte zmrazit a každou půlhodinu promíchejte, dokud směs neztuhne.
Složení:
třtinový cukr*, okurková šťáva* (Cucumis sativus L., 5%), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, koncentrát spiruliny, koncentrát světlice barvířské, přírodní aroma.
*z ekologického zemědělství
Výrobek obsahuje ve 100 ml:
energetická hodnota 1454 kJ/346 kcal, tuky < 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 85 g, z toho cukry 85 g, bílkoviny < 0,1 g, sůl < 0,1 g
Dávkování:
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10.
Upozornění:
Skladujte v chladu a temnu. Případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 14 dní. Baleno v ochranné atmosféře.
Parametry
Výrobce | Kitl |
Objem | 0.5 l |
Příchuť | okurka |
Bio | ano |