- semolina z tvrdé pšenice - perfektní kvalita al-dente - krátká doba vaření - výrobek z Itálie Tipy a triky: Fusilli jsou vhodná pro bohaté recepty s masem nebo ricottou, tvarohovým italským krémovým sýrem. Ale tento typ těstovin si přijde na své i za studena, jako čerstvý těstovinový salát s vysoce kvalitním olivovým olejem. Spirálová vinutí vyplňuje na kostičky nakrájená zelenina, aromatické byliny a tuňák. Alergeny: Zrna obsahující lepek a výrobky z nich vyrobené, pšenice a výrobky... Celý popis
Koupit za 32 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
94 %
Italský Těstoviny Barilla PASTA DI SEMOLA FUSILLI N.98 500g
Doprava:
49 Kč
Skladem
32 Kč
Koupit za 32 Kč
97 %
Barilla Fusilli n.98 500g 500g
Doprava:
59 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
100 %
Barilla sušené bezvaječné těstoviny fusilli n.98 500g
Doprava:
99 Kč
Skladem
76 Kč
Koupit za 76 Kč
97 %
Barilla Fusilli N.98 těstoviny 500g
Doprava:
48 Kč
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč
98 %
Barilla Fusilli Nr. 98 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
36 Kč
Koupit za 36 Kč
Popis
- semolina z tvrdé pšenice
- perfektní kvalita al-dente
- krátká doba vaření
- výrobek z Itálie
Tipy a triky:
Fusilli jsou vhodná pro bohaté recepty s masem nebo ricottou, tvarohovým italským krémovým sýrem. Ale tento typ těstovin si přijde na své i za studena, jako čerstvý těstovinový salát s vysoce kvalitním olivovým olejem. Spirálová vinutí vyplňuje na kostičky nakrájená zelenina, aromatické byliny a tuňák.
Alergeny:
Zrna obsahující lepek a výrobky z nich vyrobené, pšenice a výrobky z nich vyrobené.
Návod k přípravě:
1.
POUŽÍVEJTE POUZE POŽADOVANÉ MNOŽSTVÍ VODY
Obvykle mezi půl litrem a jedním litrem na každých 100 gramů těstovin.
2.
POUŽÍVEJTE POKLIČKU PŘI VAŘENÍ
Voda tím dosáhne teploty varu v kratší době.
3.
PŘIDEJTE SŮL AŽ V OKAMŽIKU, KDY VODA VŘE
Sůl zpomaluje proces varu, což znamená vyšší spotřebu plynu nebo elektřiny.
4.
VYPNĚTE OHŘEV UPROSTŘED DOBY VAŘENÍ
Těstoviny se uvaří i když vypnete ohřev uprostřed doby vaření.
Výživové hodnoty
na 100 g
RM* v %
Energetická hodnota
359 kcal / 1521 kJ
15
Tuky
2,0 g
2
Tuky, z toho nasycené mastné kyseliny
0,5 g
2
Sacharidy
71,2 g
23
Sacharidy, z toho cukry
3,5 g
3
Vláknina
3,0 g
Bílkoviny
12,5 g
21
Sůl
0,013 g
0
*RM = referenční příjem pro průměrného dospělého (8 400 kJ / 2 000 kcal)
Obsah: 500 g
Zboží určené pro německý trh.
- perfektní kvalita al-dente
- krátká doba vaření
- výrobek z Itálie
Tipy a triky:
Fusilli jsou vhodná pro bohaté recepty s masem nebo ricottou, tvarohovým italským krémovým sýrem. Ale tento typ těstovin si přijde na své i za studena, jako čerstvý těstovinový salát s vysoce kvalitním olivovým olejem. Spirálová vinutí vyplňuje na kostičky nakrájená zelenina, aromatické byliny a tuňák.
Alergeny:
Zrna obsahující lepek a výrobky z nich vyrobené, pšenice a výrobky z nich vyrobené.
Návod k přípravě:
1.
POUŽÍVEJTE POUZE POŽADOVANÉ MNOŽSTVÍ VODY
Obvykle mezi půl litrem a jedním litrem na každých 100 gramů těstovin.
2.
POUŽÍVEJTE POKLIČKU PŘI VAŘENÍ
Voda tím dosáhne teploty varu v kratší době.
3.
PŘIDEJTE SŮL AŽ V OKAMŽIKU, KDY VODA VŘE
Sůl zpomaluje proces varu, což znamená vyšší spotřebu plynu nebo elektřiny.
4.
VYPNĚTE OHŘEV UPROSTŘED DOBY VAŘENÍ
Těstoviny se uvaří i když vypnete ohřev uprostřed doby vaření.
Výživové hodnoty
na 100 g
RM* v %
Energetická hodnota
359 kcal / 1521 kJ
15
Tuky
2,0 g
2
Tuky, z toho nasycené mastné kyseliny
0,5 g
2
Sacharidy
71,2 g
23
Sacharidy, z toho cukry
3,5 g
3
Vláknina
3,0 g
Bílkoviny
12,5 g
21
Sůl
0,013 g
0
*RM = referenční příjem pro průměrného dospělého (8 400 kJ / 2 000 kcal)
Obsah: 500 g
Zboží určené pro německý trh.
Parametry
| Výrobce | Barilla |
| Druh těstovin | fusilli |
| Semolinové | ano |