Vyzkoušejte: - ☕ Jako horký nápoj: Ohřejte a vychutnejte si ho jako horký punč, ideálně doplněný o sušené ovoce nebo kousek pomeranče. - Jako osvěžující nápoj: Pijte ho vychlazený pro maximální osvěžení. - Do koktejlů: Smíchejte s perlivou vodou nebo šampaňským pro speciální příležitosti. Čistá ovocná šťáva bez přidaného cukru či konzervantů, doplněná o výluh z tzv. "vánočního koření", tvoří nápoj jako dělaný pro chladné zimní večery. Výborný je také jako horký mošt, ideálně doplněný o... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Ovocňák jablečný mošt se skořicí 3L
Doprava:
69 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Popis
Vyzkoušejte:
- ☕ Jako horký nápoj: Ohřejte a vychutnejte si ho jako horký punč, ideálně doplněný o sušené ovoce nebo kousek pomeranče.
- Jako osvěžující nápoj: Pijte ho vychlazený pro maximální osvěžení.
- Do koktejlů: Smíchejte s perlivou vodou nebo šampaňským pro speciální příležitosti.
Čistá ovocná šťáva bez přidaného cukru či konzervantů, doplněná o výluh z tzv. "vánočního koření", tvoří nápoj jako dělaný pro chladné zimní večery. Výborný je také jako horký mošt, ideálně doplněný o sušené ovoce, kousek pomeranče, nebo něco ostřejšího.
Jablka často bereme za samozřejmá, protože přece rostou na každé zahrádce a v obchodech jsou celoročně. Jsou ale bohatou zásobárnou vitaminů, minerálů a stopových prvků, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy. Navíc jsou pro nás odvěkou součástí stravy, a proto naše těla umí velmi dobře zpracovávat živiny v nich obsažené.
Skladování:
Díky šetrné pasteraci mošt vydrží otevřený 2 týdny i mimo ledničku, takže se nemusíte bát, že byste ho nestihli spotřebovat. Zmizí ale mnohem dřív!
Nutriční hodnoty
Na 100 ml výrobku
Energetická hodnota
182 kJ/43 kcal
Tuky
0,10 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,03 g
- z toho mononenasycené mastné kyseliny
0,01 g
- z toho polynenasycené mastné kyseliny
0,01 g
Sacharidy
9,90 g
- z toho cukry
9,32 g
- z toho škroby
0,10 g
Vláknina
0,10 g
Bílkoviny
0,81 g
Sůl
0,05 g
Parametry
Výrobce | Ovocňák |