Kotlíkový guláš - 2 porce Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů. Každý den ráno vozí dodavatelé... Celý popis
Koupit za 179 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
EXPRES MENU Kotlíkový guláš 600 g 2 PORCE
Doprava:
49 Kč
Skladem
179 Kč
Koupit za 179 Kč
EXPRES MENU Kotlíkový guláš 600 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
189 Kč
Koupit za 189 Kč
Expres menu Kotlíkový guláš 600 g
Doprava:
39 Kč
Skladem
179 Kč
Koupit za 179 Kč
EXPRES MENU Kotlíkový guláš 600 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
179 Kč
Koupit za 179 Kč
EXPRES MENU Kotlíkový guláš 600 g
Doprava:
74 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Popis
Kotlíkový guláš - 2 porce
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.
Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Hovězí maso přední (16 %), vepřová plec (16 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, špek, rajčata, papriky, rýžová mouka, kukuřičná mouka, česnek, paprika mletá, sůl kamenná, pepř, majoránka.
Výživové údaje na 100 g
Energie
685 kJ / 163 kcal
Tuky
13,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
5,0 g
Sacharidy
5,0 g
z toho cukry
1,0 g
Bílkoviny
8,0 g
Vláknina
0,7 g
Sůl
0,74 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.
Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Hovězí maso přední (16 %), vepřová plec (16 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, špek, rajčata, papriky, rýžová mouka, kukuřičná mouka, česnek, paprika mletá, sůl kamenná, pepř, majoránka.
Výživové údaje na 100 g
Energie
685 kJ / 163 kcal
Tuky
13,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
5,0 g
Sacharidy
5,0 g
z toho cukry
1,0 g
Bílkoviny
8,0 g
Vláknina
0,7 g
Sůl
0,74 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Parametry
Výrobce | EXPRES MENU |
Značka | EXPRES MENU |
Hmotnost | 600 g |
Druh masa | hovězí |
Bezlepková | ano |
Typ jídla | hlavní jídla |
Na cesty | ano |
Do mikrovlnky | ano |