Dejte šanci tradičnímu tureckému způsobu přípravy kávy. Tato ručně vyráběná měděná džezva pochází přímo z Turecka. Byla vyrobena tradiční řemeslnou metodou a díky svému měděnému provedení má vysokou tepelnou vodivost. Pokud zvolíte tuto, můžete se těšit na 260 ml pravé turecké kávy, připravené tradičním tureckým způsobem. - Objem: 260 ml - Materiál: měď, cín, dřevo - Země původu: Turecko - Rozměr: průměr 8,3 cm Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb džezva (cezve ibrik): Džezva (Cezve... Celý popis
Koupit za 765 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kaffia Orient 260 ml
Doprava:
138 Kč
765 Kč
Koupit za 765 Kč
Džezva Kaffia Orient 260 ml
Doprava:
45 Kč
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
Džezva Kaffia Orient 260 ml
Doprava:
99 Kč
Skladem
648 Kč
Koupit za 648 Kč
Popis
Dejte šanci tradičnímu tureckému způsobu přípravy kávy. Tato ručně vyráběná měděná džezva pochází přímo z Turecka. Byla vyrobena tradiční řemeslnou metodou a díky svému měděnému provedení má vysokou tepelnou vodivost. Pokud zvolíte tuto, můžete se těšit na 260 ml pravé turecké kávy, připravené tradičním tureckým způsobem.
- Objem: 260 ml
- Materiál: měď, cín, dřevo
- Země původu: Turecko
- Rozměr: průměr 8,3 cm
Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb džezva (cezve ibrik):
Džezva (Cezve ibrik) je velmi jednoduchý nástroj pro přípravu tradiční turecké kávy. Doba přípravy by neměla přesáhnout více než 3 minuty. Doporučujeme použít 6 gramů kávy na 50 ml vody.
- Základem je čerstvá výběrová káva namletá na velmi jemnou velikost, skoro pudr.
- Vaši novou měděnou džezvu položte na zdroj tepla a naplňte s 2/3 studenou vodou.
- Vodu oslaďte cukrem (nebo kardamomem) a nasypte svou čerstvě namletou kávu.
- Jakmile začne káva pěnit, odstavte ji a jemně sklepněte. To opakujte ještě 2 krát.
- Kávu servírujte ihned po posledním sklepnutí.
- Objem: 260 ml
- Materiál: měď, cín, dřevo
- Země původu: Turecko
- Rozměr: průměr 8,3 cm
Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb džezva (cezve ibrik):
Džezva (Cezve ibrik) je velmi jednoduchý nástroj pro přípravu tradiční turecké kávy. Doba přípravy by neměla přesáhnout více než 3 minuty. Doporučujeme použít 6 gramů kávy na 50 ml vody.
- Základem je čerstvá výběrová káva namletá na velmi jemnou velikost, skoro pudr.
- Vaši novou měděnou džezvu položte na zdroj tepla a naplňte s 2/3 studenou vodou.
- Vodu oslaďte cukrem (nebo kardamomem) a nasypte svou čerstvě namletou kávu.
- Jakmile začne káva pěnit, odstavte ji a jemně sklepněte. To opakujte ještě 2 krát.
- Kávu servírujte ihned po posledním sklepnutí.
Parametry
Výrobce | GourmetKava s.r.o. |